Product description
Goose liver is alone a royal dish, no wonder that this premium world of taste asks for premium ingredients. Such as Pinot Gris in this case.
Tájékoztatjuk kedves vásárlóinkat, hogy a 2026.06.13-i és 2026.08.10-i minőség megőrzési idővel rendelkező Green Cuisine mustárpor 40g, termékünk földimogyorót tartalmazhat. A termékeket blokk nélkül, bármelyik boltunkba visszahozhatják, melyek árát visszatérítjük. A visszahívás csak a fenti szavatossági időt érinti.
Kedves Vásárlóink! Üzleteink október 23-án zárva tartanak és kiszállításunk is szünetel ezen a napon.
Delicious foie gras with Pinot Gris.
With the advent of Bonaparte, there were two businesses making foie gras in Strasbourg. In 1803, a newcomer, Philippe-Edouard Artzner, a confectioner and caterer by trade, opened a shop adjoined by a foie gras manufacturing facility in the city center.
Goose liver, water, 2% Pinot Gris wine, salt, sugar, spices, sodium nitrate, sodium L-ascorbate
Goose liver is alone a royal dish, no wonder that this premium world of taste asks for premium ingredients. Such as Pinot Gris in this case.