Royal Paté Prémium libamáj mousse natúr 70g
Royal Paté Prémium libamáj mousse natúr 70g
4 999 Ft
Egységár: 71 414 Ft / kg

Royal Paté Prémium libamáj mousse natúr 70g

  • Cikkszám: 004597
Átvehető
Szállítható
4 999 Ft
Egységár: 71 414 Ft / kg

Krémes, kellemes, kenhető. A mousse termékcsaládunk letisztult ízvilággal várja a bruncholni vágyókat. Egy általános hétköznapot is képes ünneppé varázsolni, hiszen a libamáj teljes karaktere megmutatkozik, köszönhető ez a Royal Paté Technology kíméletes eljárásának.

Részletes leírás és specifikáció
Ingyenes szállítás Budapestre 15.000 Ft , vidékre 20.000 Ft kosárérték felett!

Cégről

A RoyalPaté brand mindenben újító. A szemlélettől a csomagolásig. „Egy olyan kifinomult jövőterméket hoztunk létre, amelyet a rendkívüli élvezeti érték vezérel, a természetes, adalékmentes, kiváló minőségű, és nyomon követhető összetevők jellemeznek”. A termékek saját üzemben készülnek, elkerülve így az esetleges keresztszennyeződéseket, ami által még nyomokban sem tartalmaz egyik termék sem olyat, ami allergén lehet.

Összetevők

Hízott libamáj (60%), hízott libamell, étkezési só, bors.

Részletes leírás

A Royal Paté minden terméke 100% tartósítószer-, és adalékmentes, ámde a világon egyedülálló technológiánknak köszönhetően, bátran tárolható szobahőmérsékleten, így a szállítást is kiválóan bírja, télen-nyáron. Csakis fogyasztás előtt szükséges a hűtés, a megfelelő íz, és állag eléréséhez. Az üvegen okos hőcímke gondoskodik arról, hogy biztosan megfelelő hőmérsékleten kóstoljunk.

 

Teljes leírás