Product description
It combines the flavors of English Stilton and French Bleu d'Auvergne blue cheeses. Taste is not too salty and not too pungent, rather softer and spicy. flavor, crumblier when fresh, creamier when ripe.
Tájékoztatjuk kedves vásárlóinkat, hogy a 2026.06.13-i és 2026.08.10-i minőség megőrzési idővel rendelkező Green Cuisine mustárpor 40g, termékünk földimogyorót tartalmazhat. A termékeket blokk nélkül, bármelyik boltunkba visszahozhatják, melyek árát visszatérítjük. A visszahívás csak a fenti szavatossági időt érinti.
Kedves Vásárlóink! Felhívjuk figyelmüket, hogy online rendelés leadása esetén, továbbra sem lehetséges a készpénzes fizetés. Utánvétes fizetés esetén kizárólag bankkártyával tudnak fizetni kollégáinknál. Megértésüket köszönjük!
Raw milk blue mold cheese aged for 3-4 months.
In a small workshop at the foot of East Bakony, the Csurgódombi cheeses are made in a small, modern kitchen, "SajtKonyha", under the supervision of a chef who has traveled to several countries - who now uses his foreign experience in high-quality cheese making.
Whole raw cow's milk, rennet, salt, cheese culture, penicillium roqueforti.
milk
It combines the flavors of English Stilton and French Bleu d'Auvergne blue cheeses. Taste is not too salty and not too pungent, rather softer and spicy. flavor, crumblier when fresh, creamier when ripe.