Loison Colomba alla Pesca e Nocciole L8006 750g
Loison Colomba alla Pesca e Nocciole L8006 750g
1 999 Ft
Egységár: 2 665 Ft / kg
Átmenetileg nem elérhető

Loison Colomba alla Pesca e Nocciole L8006 750g

  • Cikkszám: 584118
1 999 Ft
Egységár: 2 665 Ft / kg

A Loison’s Colomba Peach and Hazelnuts a cukrászda elsőrangú alkotása. Bársonyos, félig kandírozott olasz őszibarack és ropogós olasz mogyoró gazdagítja ennek a Loison által készített remekműnek a tésztáját, amelyet fehér cukorszórással és aprított mogyoróval gazdagon díszítenek.

Részletes leírás és specifikáció

Átmenetileg nem elérhető

A termék jelenleg nem rendelhető webshopunkban

Cégről

Tranquillo Loison először 1938-ban nyitott pékséget Costabissarában. Az elmúlt 75 év során családja folyamatosan építette a céget, így a Loison Olaszország egyik legelismertebb márkája lett. Ma már unokái irányítják a céget egyszerre hagyományos és innovatív módon .

Összetevők

BÚZALiszt, Kandírozott őszibarack (17%) [Sárga őszibarack (70%), glükóz-fruktóz szirup, cukor, sűrített citrom gyümölcslé, tartósítószer: kálium-szorbát], cukor, mogyoró cukormáz (11%) [cukor, tojásfehérje, napraforgóolaj, "Piemonte" OFJ pirított mogyoró (33%), előfőzött rizs és búzaliszt, természetes aromák], friss tojás földön, Friss vaj (TEJ) (9%), Emulgeálószer: Növényi eredetű zsírsavak mono- és digliceridek, Gabona cukor (3%), földön nevelt friss tojássárgája, természetes kovász (BÚZA), vadvirágméz Szicília, friss tejszín (TEJ) (1%), friss TEJ (1%), Cervia teljes tengeri sója, kakaóvaj, természetes mananara madagaszkári vanília* (0,1%), természetes aromák. *SLOW FOOD PREZIDIUM

Allergének

BÚZA, TOJÁS, TEJ, DIÓ (MOGYORÓ). TARTALMAZHAT: SZÓJÁT, MINDEN TÍPUSÚ DIÓT. 

Részletes leírás

A Húsvéti Colomba őszibarackkal és mogyoróval egy puha péksütemény, amelyet anyaélesztős természetes kelesztéssel és 72 órás türelmes kézműves feldolgozással nyernek. A tészta különösen puha a friss vaj, tej és tejszín használatának köszönhetően, jól gödröcske, lágy és lédús kandírozott olasz őszibarackokkal és természetes madagaszkári mananara vaníliával* (*Slow Food Presidium) gazdagodik. Felületét értékes, ropogós piemont OFJ mogyoróban és kristálycukorban gazdag cukormáz borítja.

Teljes leírás