Részletes leírás
Természetes kovász élesztővel készült, szabálytalan ovális alakú, galambra emlékeztető sütemény. Tésztája különösen puha a friss tej, a friss vaj és a tejszín használatának köszönhetően.
A vidéki kiszállítás átmenetileg szünetel! A rendelt csomagokat ideiglenesen átvételkor bankkártyával tudják fizetni! Hétfői kiszállítási igény esetén, pénteken 14:00-ig tudjuk rendeléseiket fogadni. 2025. július 1-től kiszállításaink hétköznapokon történnek. Megértésüket köszönjük.
Kedves Vásárlóink! Ezúton szeretnénk tájékoztatni Önöket, hogy 2025. július 1-jétől házhoz szállítási díjaink megváltoznak. Budapestre és Pest vármegyébe bruttó 20.000 Ft felett bruttó 3.000 Ft-ért, bruttó 40.000 Ft felett ingyenesen szállítunk. Bruttó 20.000 Ft alatt a termékek bolti átvételére van lehetőség.
Könnyű textúrájú sütemény, szicíliai narancshéjjal és Madagaszkárról származó természetes mananara vaníliával gazdagítva, olasz mandulamázzal és cukorszemekkel borítva.
Tranquillo Loison először 1938-ban nyitott pékséget Costabissarában. Az elmúlt 75 év során családja folyamatosan építette a céget, így a Loison Olaszország egyik legelismertebb márkája lett. Ma már unokái irányítják a céget egyszerre hagyományos és innovatív módon .
búzaliszt, kandírozott szicíliai narancshéj (17%) (narancshéj 52%, glükóz-fruktóz szirup, cukor, citromlé sűrítmény), cukor, mandulás máz 12% (cukor, tojásfehérje, napraforgó olaj, olasz mandula 23%, előfőzött rizs és búzaliszt, természetes aromák), szabadtartású friss tojás, friss vaj 9%, emulgeáló: növényi zsírsavak mono és digliceridjei, cukorszemek 3%, szabadtartású friss tojás sárgája, szicíliai vadvirág méz, természetes kovászélesztő (búza), friss tej 1%, friss tejszín 1%, Cervia egész tengeri só, természetes madagaszkári Mananara vanília 0,2%, kakaóvaj, természetes aromák. Nyomokban egyéb dióféléket és szóját tartalmazhat.
Búza, mandula, tojás, tej. Nyomokban egyéb dióféléket és szóját tartalmazhat.
Természetes kovász élesztővel készült, szabálytalan ovális alakú, galambra emlékeztető sütemény. Tésztája különösen puha a friss tej, a friss vaj és a tejszín használatának köszönhetően.