Részletes leírás
Hagyományos, természetes kelesztésű olasz karácsonyi sütemény a legnemesebb alapanyagokkal: szabadtartású tojással, friss tejjel, tejszínnel és hegyi vajjal.
A vidéki kiszállítás átmenetileg szünetel! A rendelt csomagokat ideiglenesen átvételkor bankkártyával tudják fizetni! Hétfői kiszállítási igény esetén, pénteken 14:00-ig tudjuk rendeléseiket fogadni. 2025. július 1-től kiszállításaink hétköznapokon történnek. Megértésüket köszönjük.
Kedves Vásárlóink! Ezúton szeretnénk tájékoztatni Önöket, hogy 2025. július 1-jétől házhoz szállítási díjaink megváltoznak. Budapestre és Pest vármegyébe bruttó 20.000 Ft felett bruttó 3.000 Ft-ért, bruttó 40.000 Ft felett ingyenesen szállítunk. Bruttó 20.000 Ft alatt a termékek bolti átvételére van lehetőség.
Kézműves mazsolás sütemény kandírozott narancs- és citromhéjjal.
A termék jelenleg nem rendelhető webshopunkban
Az 1938-ban alapított Loison cég kiváló minőségű, hagyományosan olasz termékei már az egész világon ismertek és kedveltek - a profi gyártási technológiának, a szakma iránt érzett szenvedélynek és a kreatív, szemrevaló csomagolásnak köszönhetően. Süteményeiket a mai napig a harmincas évekből származó családi receptek alapján készítik, természetesen gondosan válogatott, kiváló minőségű alapanyagok felhasználásával és napjaink ízlésének, követelményeinek megfelelő modern technológiával.
Búzaliszt, mazsola (16%), kandírozott sziciliai narancs- és citromhéj (12%) [narancs- és citromhéj változó arányban (53%), glükóz-fruktóz szirup, cukor, citromlé sűrítmény], friss tojás, friss vaj (tejből) (10%) Cukor, Természetes kovászélesztő (búza), Friss tojás, Emulgeálószer: növényi eredetű zsírsavak mono- és digliceridjei, Szicíliai vadvirágméz, Friss tej (2%), Friss tejszín (tejből) (1%), Cervia teljes tengeri só, Kakaóvaj, Természetes madagaszkári Mananara vanília (0,2%), Természetes aromák .
Búza, tej, tojás. Nyomokban szóját és dióféléket tartalmazhat.
Hagyományos, természetes kelesztésű olasz karácsonyi sütemény a legnemesebb alapanyagokkal: szabadtartású tojással, friss tejjel, tejszínnel és hegyi vajjal.