Product description
Spicy, slightly tart, intense flavor, yellowish cheese with low holes. Although it is not made from sheep's milk, its technology and taste are similar to the character of Spanish Manchego cheese.
Tájékoztatjuk kedves vásárlóinkat, hogy a 2026.06.13-i és 2026.08.10-i minőség megőrzési idővel rendelkező Green Cuisine mustárpor 40g, termékünk földimogyorót tartalmazhat. A termékeket blokk nélkül, bármelyik boltunkba visszahozhatják, melyek árát visszatérítjük. A visszahívás csak a fenti szavatossági időt érinti.
Kedves Vásárlóink! Felhívjuk figyelmüket, hogy online rendelés leadása esetén, továbbra sem lehetséges a készpénzes fizetés. Utánvétes fizetés esetén kizárólag bankkártyával tudnak fizetni kollégáinknál. Megértésüket köszönjük!
Raw milk semi-hard cheese aged in the cellar for 4-5 months.
The product has been discontinued in our webshop
In a small workshop at the foot of East Bakony, the Csurgódombi cheeses are made in a small, modern kitchen, "SajtKonyha", under the supervision of a chef who has traveled to several countries - who now uses his foreign experience in high-quality cheese making.
Whole raw cow's milk, rennet, salt, cheese culture.
Milk
Spicy, slightly tart, intense flavor, yellowish cheese with low holes. Although it is not made from sheep's milk, its technology and taste are similar to the character of Spanish Manchego cheese.