Product description
Traditional Italian pastas with durum wheat and fresh egg. They make classic fusilli, penne and spaghetti, and we can taste ravioli, tortellini, sachettini filled with the finest Italian hams, vegetables or cheeses.
Tájékoztatjuk kedves vásárlóinkat, hogy a 2026.06.13-i és 2026.08.10-i minőség megőrzési idővel rendelkező Green Cuisine mustárpor 40g, termékünk földimogyorót tartalmazhat. A termékeket blokk nélkül, bármelyik boltunkba visszahozhatják, melyek árát visszatérítjük. A visszahívás csak a fenti szavatossági időt érinti.
Kedves Vásárlóink! Felhívjuk figyelmüket, hogy online rendelés leadása esetén, továbbra sem lehetséges a készpénzes fizetés. Utánvétes fizetés esetén kizárólag bankkártyával tudnak fizetni kollégáinknál. Megértésüket köszönjük!
Medaglioni pasta filled with champignon and truffle.
Armando De Angelis represents traditional Italian quality, respecting original recipes while adding its own personal touch like a true Culinary Craftsman, to create a unique, unmistakable product, extending the pleasures of fresh egg pasta to all lovers of good food both in Italy and worldwide.
Filling 52%: ricotta 33% (whey, milk, cream, salt), mushroom and black truffle cream 26.3% [champignon (Agaricus bisporus) 79.04%, sunflower oil, onion, rehydrated boletus 2.0% (Boletus edulis) and relatives), salt, vegetable soup base (salt, yeast extract, sucrose, onion powder, spices), rice flour, black truffle 0.5% (Tuberum aestivum), garlic powder, truffle aroma, yeast extract, lactic acid, pepper, sugar, ascorbic acid, (Wheat flour 0, water, salt), butter, Grana Padano cheese (milk, salt, rennet, preservative: egg lysozyme), salt, sunflower oil, extra virgin olive oil, aromas, parsley, garlic. Pasta 48%: durum wheat grout, 00 wheat flour, free range egg 20%, water.
wheat, eggs, milk,. It may contain traces of, molluscs, crustaceans, celery, soy and other nuts.
Traditional Italian pastas with durum wheat and fresh egg. They make classic fusilli, penne and spaghetti, and we can taste ravioli, tortellini, sachettini filled with the finest Italian hams, vegetables or cheeses.