Product description
With its exciting and varied flavours, it is an ideal accompaniment to conversations with friends and get-togethers, but also accompanied beer or wine.
Tájékoztatjuk kedves vásárlóinkat, hogy a 2026.06.13-i és 2026.08.10-i minőség megőrzési idővel rendelkező Green Cuisine mustárpor 40g, termékünk földimogyorót tartalmazhat. A termékeket blokk nélkül, bármelyik boltunkba visszahozhatják, melyek árát visszatérítjük. A visszahívás csak a fenti szavatossági időt érinti.
Kedves Vásárlóink! Felhívjuk figyelmüket, hogy online rendelés leadása esetén, továbbra sem lehetséges a készpénzes fizetés. Utánvétes fizetés esetén kizárólag bankkártyával tudnak fizetni kollégáinknál. Megértésüket köszönjük!
Lightly salted and naturally fermented sausage made from organic French pork shoulder.
Mathieu Dorfmann has worked in the meat industry for over fifteen years. Chatting to his friends, he realised that certain types of charcuterie were rarely being eaten, simply because they were not as well known. That was ten years ago. It inspired him to
pork and fat, Guérande sea salt, spices *, lactose *, preservative: E252. * = Organic
May contain traces of lactose and nuts.
With its exciting and varied flavours, it is an ideal accompaniment to conversations with friends and get-togethers, but also accompanied beer or wine.