Product description
Depending on its maturity, it is characterized by a harder texture and milky taste, or a creamy texture with earthy and nutty undertones.
Tájékoztatjuk kedves vásárlóinkat, hogy a 2026.06.13-i és 2026.08.10-i minőség megőrzési idővel rendelkező Green Cuisine mustárpor 40g, termékünk földimogyorót tartalmazhat. A termékeket blokk nélkül, bármelyik boltunkba visszahozhatják, melyek árát visszatérítjük. A visszahívás csak a fenti szavatossági időt érinti.
Kedves Vásárlóink! Felhívjuk figyelmüket, hogy online rendelés leadása esetén, továbbra sem lehetséges a készpénzes fizetés. Utánvétes fizetés esetén kizárólag bankkártyával tudnak fizetni kollégáinknál. Megértésüket köszönjük!
In case of online payment we block 130% of the Measured prices until they aren’t measured yet. We always charge the maesured prices at the end of the purchase process.
Soft cheese with white mold, raw milk, matured for 4-6 weeks.
In a small workshop at the foot of East Bakony, the Csurgódombi cheeses are made in a small, modern kitchen, "SajtKonyha", under the supervision of a chef who has traveled to several countries - who now uses his foreign experience in high-quality cheese making.
Whole raw cow's milk, rennet, salt, cheese culture.
Milk
Depending on its maturity, it is characterized by a harder texture and milky taste, or a creamy texture with earthy and nutty undertones.