Részletes leírás
A mexikói cowboybab, amelyet „frijoles de charros” néven ismernek Észak-Mexikóban, főzzük a babot hagymával, zöld chilivel és paradicsommal vagy adjunk hozzá egy tasak füstölt paprikát a sütéshez.
Tájékoztatjuk kedves vásárlóinkat, hogy a 2026.06.13-i és 2026.08.10-i minőség megőrzési idővel rendelkező Green Cuisine mustárpor 40g, termékünk földimogyorót tartalmazhat. A termékeket blokk nélkül, bármelyik boltunkba visszahozhatják, melyek árát visszatérítjük. A visszahívás csak a fenti szavatossági időt érinti.
Kedves Vásárlóink! Üzleteink október 23-án zárva tartanak és kiszállításunk is szünetel ezen a napon.
Szárított pinto bab, fűszerek és babérlevél mexikói stílusú pinto bab készítéséhez és sütéshez.
Dodie Miller a Cool Chile-t 1993-ban alapította azon egyszerű oknál kifolyólag, hogy Mexikóból nagy választékú, minőségi szárított chilit importáljon. Tette mindezt azért, hogy az Egyesült Királyságot megismertesse a mexikói konyhával.
250 g pinto bab, 1 tasak spanyol füstölt paprika, 1 babérlevél, 1 chile de arbol és egy receptlap.
Olyan gyárban készült, ahol diót, földimogyorót és szezámmagot kezelnek
A mexikói cowboybab, amelyet „frijoles de charros” néven ismernek Észak-Mexikóban, főzzük a babot hagymával, zöld chilivel és paradicsommal vagy adjunk hozzá egy tasak füstölt paprikát a sütéshez.