Sabaton Confiture de Mirabelle 350g
Sabaton Mirabelle szilvalekvár 350g
2 999 Ft
Egységár: 8 569 Ft / kg

Sabaton Mirabelle szilvalekvár 350g

  • Cikkszám: 003428
Átvehető
Szállítható
2 999 Ft
Egységár: 8 569 Ft / kg

A lotaringiai mirabelle szilvalekvár egy igazi csemege, mely a híres lotaringiai régióból származik. A mirabelle szilva kivételes édessége és gazdag íze jellemzi ezt a lekvárt. Kézzel szüretelt, érett gyümölcsökből készült, így a legjobb minőségű terméket kínáljuk. A hagyományos recept és a gondosan válogatott alapanyagok garantálják a tökéletes textúrát és az ízletes, friss gyümölcsöket.

Részletes leírás és specifikáció
Ingyenes szállítás Budapestre 15.000 Ft , vidékre 20.000 Ft kosárérték felett!

Cégről

Az Ardèche-i gesztenyeliget szívében, 1907-ben megszületett családi cukrászda, a Sabaton ház az egész világon referenciává vált! A történet a Hôtel Terminus Labégude-i éttermében kezdődött. Paul Roch Sabaton, tulajdonosa és szakácsa készételek és gombakonzerv gyártását indította el. Kínálatához hozzáadta a gesztenyekrémet, ami 1909-ben azonnali sikert aratott. Majd 1911 decemberében megszületett az első doboz kandírozott gesztenye. Paul-Roch Sabaton folytatta munkáit a határokon kívül is: a vállalat áfonyát szirupban, kandírozott gesztenyét és gesztenyekrémet kreált és exportált Angliába, Amerikába, Észak-Afrikába és Egyiptomba. A két partner eltűnése után Paul Sabaton, az alapító fia megvásárolta a cég összes részvényét. 1975-ben elindultak az első szállítmányok Japánba is. Az export ráta ebben az évtizedben 4%-ról 20%-ra nőtt. 2014-ben Châtaigne d'Ardèche oltalom alatt álló eredetmegjelölést kaptak a termékek, ami a minőség jele Európa szinten.

Összetevők

lotaringiai mirabelle szilva, cukor, pektin

Részletes leírás

A lotaringiai mirabelle szilvalekvár tökéletes választás reggelire, pirítósra vagy édesítőanyagként a desszertekben, hogy kényeztesse az ízlelőbimbókat és feldobja az étkezéseket.

Teljes leírás