Részletes leírás
A lotaringiai mirabelle szilvalekvár tökéletes választás reggelire, pirítósra vagy édesítőanyagként a desszertekben, hogy kényeztesse az ízlelőbimbókat és feldobja az étkezéseket.
Tájékoztatjuk kedves vásárlóinkat, hogy a 2026.06.13-i és 2026.08.10-i minőség megőrzési idővel rendelkező Green Cuisine mustárpor 40g, termékünk földimogyorót tartalmazhat. A termékeket blokk nélkül, bármelyik boltunkba visszahozhatják, melyek árát visszatérítjük. A visszahívás csak a fenti szavatossági időt érinti.
Kedves Vásárlóink! Felhívjuk figyelmüket, hogy online rendelés leadása esetén, továbbra sem lehetséges a készpénzes fizetés. Utánvétes fizetés esetén kizárólag bankkártyával tudnak fizetni kollégáinknál. Megértésüket köszönjük!
A lotaringiai mirabelle szilvalekvár egy igazi csemege, mely a híres lotaringiai régióból származik. A mirabelle szilva kivételes édessége és gazdag íze jellemzi ezt a lekvárt. Kézzel szüretelt, érett gyümölcsökből készült.
Az Ardèche-i gesztenyeliget szívében, 1907-ben megszületett családi cukrászda, a Sabaton ház az egész világon referenciává vált! A történet a Hôtel Terminus Labégude-i éttermében kezdődött. Paul Roch Sabaton, tulajdonosa és szakácsa készételek és gombakonzerv gyártását indította el. Kínálatához hozzáadta a gesztenyekrémet, ami 1909-ben azonnali sikert aratott. Majd 1911 decemberében megszületett az első doboz kandírozott gesztenye. Paul-Roch Sabaton folytatta munkáit a határokon kívül is: a vállalat áfonyát szirupban, kandírozott gesztenyét és gesztenyekrémet kreált és exportált Angliába, Amerikába, Észak-Afrikába és Egyiptomba. A két partner eltűnése után Paul Sabaton, az alapító fia megvásárolta a cég összes részvényét. 1975-ben elindultak az első szállítmányok Japánba is. Az export ráta ebben az évtizedben 4%-ról 20%-ra nőtt. 2014-ben Châtaigne d'Ardèche oltalom alatt álló eredetmegjelölést kaptak a termékek, ami a minőség jele Európa szinten.
lotaringiai mirabelle szilva, cukor, pektin
A lotaringiai mirabelle szilvalekvár tökéletes választás reggelire, pirítósra vagy édesítőanyagként a desszertekben, hogy kényeztesse az ízlelőbimbókat és feldobja az étkezéseket.