Részletes leírás
A lotaringiai mirabelle szilvalekvár tökéletes választás reggelire, pirítósra vagy édesítőanyagként a desszertekben, hogy kényeztesse az ízlelőbimbókat és feldobja az étkezéseket.
TERMÉKVISSZAHÍVÁS! Tájékoztatjuk kedves vásárlóinkat, hogy az alábbi szavatossági idővel rendelkező, 2025.04.02., Dragon Superfood Organic In Shape Mix 200g, termékünkben acillus cereust és penészgombákat mutattak ki. A termékeket blokk nélkül, bármelyik boltunkba visszahozhatják, melyek árát visszatérítjük. A visszahívás csak a fenti szavatossági időt érinti.
A lotaringiai mirabelle szilvalekvár egy igazi csemege, mely a híres lotaringiai régióból származik. A mirabelle szilva kivételes édessége és gazdag íze jellemzi ezt a lekvárt. Kézzel szüretelt, érett gyümölcsökből készült, így a legjobb minőségű terméket kínáljuk. A hagyományos recept és a gondosan válogatott alapanyagok garantálják a tökéletes textúrát és az ízletes, friss gyümölcsöket.
Az Ardèche-i gesztenyeliget szívében, 1907-ben megszületett családi cukrászda, a Sabaton ház az egész világon referenciává vált! A történet a Hôtel Terminus Labégude-i éttermében kezdődött. Paul Roch Sabaton, tulajdonosa és szakácsa készételek és gombakonzerv gyártását indította el. Kínálatához hozzáadta a gesztenyekrémet, ami 1909-ben azonnali sikert aratott. Majd 1911 decemberében megszületett az első doboz kandírozott gesztenye. Paul-Roch Sabaton folytatta munkáit a határokon kívül is: a vállalat áfonyát szirupban, kandírozott gesztenyét és gesztenyekrémet kreált és exportált Angliába, Amerikába, Észak-Afrikába és Egyiptomba. A két partner eltűnése után Paul Sabaton, az alapító fia megvásárolta a cég összes részvényét. 1975-ben elindultak az első szállítmányok Japánba is. Az export ráta ebben az évtizedben 4%-ról 20%-ra nőtt. 2014-ben Châtaigne d'Ardèche oltalom alatt álló eredetmegjelölést kaptak a termékek, ami a minőség jele Európa szinten.
lotaringiai mirabelle szilva, cukor, pektin
A lotaringiai mirabelle szilvalekvár tökéletes választás reggelire, pirítósra vagy édesítőanyagként a desszertekben, hogy kényeztesse az ízlelőbimbókat és feldobja az étkezéseket.