Product description
The perfect starter or light summer supper spread on toast or served on a bed of salad! And don't forget the matching wine to make the experience truly special!
Tájékoztatjuk kedves vásárlóinkat, hogy a 2026.06.13-i és 2026.08.10-i minőség megőrzési idővel rendelkező Green Cuisine mustárpor 40g, termékünk földimogyorót tartalmazhat. A termékeket blokk nélkül, bármelyik boltunkba visszahozhatják, melyek árát visszatérítjük. A visszahívás csak a fenti szavatossági időt érinti.
Kedves Vásárlóink! Üzleteink október 23-án zárva tartanak és kiszállításunk is szünetel ezen a napon.
Tasty, delicious rabbit terrine- Try it with some crusty bread and a glass of wine!
With the advent of Bonaparte, there were two businesses making foie gras in Strasbourg. In 1803, a newcomer, Philippe-Edouard Artzner, a confectioner and caterer by trade, opened a shop adjoined by a foie gras manufacturing facility in the city center. There, he created tasty recipes and became a veritable setter of gastronomic trends.
lard 36%, rabbit meat 20%, pork liver 20%, water, egg white, Pinot Noir 2%, potato starch, salt, spices, preservative: E250.
white egg
The perfect starter or light summer supper spread on toast or served on a bed of salad! And don't forget the matching wine to make the experience truly special!