Részletes leírás
A friss tejszín adja finomságát és fondantját. A kandírozott citrom íze pedig a frissesség jegyét bíztosítja az ízletes keverékben.
Kedves Vásárlóink! Üzleteink március 29-én és 31-én, illetve árprilis 1-jén zárva tartanak!
Különleges aromájú pástétom lazaccal és füstölt lazaccal, valamint az ízeket kiteljesítő, frissítő kandírozott citrommal.
A termék jelenleg nem rendelhető webshopunkban
Gabriel Dubarry 1953-ban a Gersben található Gimont-ban, a libamáj fellegvárában hozta létre a Ducs de Gascogne céget. Roppant nagy lelkesdést táplált a libamáj evés élvezetének terjesztéséért, az ínyencek megelégedésére, cége szolgálatában. Gabriel Dubarry mellett a fia, Pierre is megtanulta a hagyományos recepteket. A családi vállalkozás a francia gasztronómia elengedhetetlen referenciájává vált. Laurence és Anne Dubarry, az alapító unokái folytatják a munkát, és egy csodálatos gasztronómiai utazásra invitálják Önt, az ételek és receptek minőségéért és eredetiségéért való törődéssel.
lazac (30%) (hal), friss tejszín (tejből) (pasztőrözött friss tejszín, tejsavas erjesztők), füstölt lazac (20%) (hal), halhús, paradicsom sűrítmény, citromkészítmény (0.9%) (citrom, tartósítószer: kálium-szorbát, savszabályzó: citromsav), só, bors.
hal, tej
A friss tejszín adja finomságát és fondantját. A kandírozott citrom íze pedig a frissesség jegyét bíztosítja az ízletes keverékben.
Tájékoztatunk, hogy a honlap cookie-kat használ anonim látogatottsági információk gyűjtése céljából, valamint bizonyos szolgáltatások ezek nélkül nem lennének elérhetőek. Bővebb információért olvasd el adatvédelmi tájékoztatónkat.