Részletes leírás
A két nemes alapanyag egymásnak készült: fedezze fel a tökéletes párosítást a libamáj finomsága és a főtt vargánya eredetisége között.
Hűtve, aperitifként vagy előételként fogyasztható.
A termék jelenleg nem rendelhető webshopunkban
Gabriel Dubarry 1953-ban a Gersben található Gimont-ban, a libamáj fellegvárában hozta létre a Ducs de Gascogne céget. Roppant nagy lelkesdést táplált a libamáj evés élvezetének terjesztéséért, az ínyencek megelégedésére, cége szolgálatában. Gabriel Dubarry mellett a fia, Pierre is megtanulta a hagyományos recepteket. A családi vállalkozás a francia gasztronómia elengedhetetlen referenciájává vált. Laurence és Anne Dubarry, az alapító unokái folytatják a munkát, és egy csodálatos gasztronómiai utazásra invitálják Önt, az ételek és receptek minőségéért és eredetiségéért való törődéssel.
kacsamáj (20%), csirkemáj, kacsazsír, víz, friss tejszín (tejsavas erjesztés) (tejből), vargánya gomba (10%: vargánya gomba, napraforgóolaj), tojás, só, cukor, bors.
tej, tojás
A két nemes alapanyag egymásnak készült: fedezze fel a tökéletes párosítást a libamáj finomsága és a főtt vargánya eredetisége között.
Tájékoztatunk, hogy a honlap cookie-kat használ anonim látogatottsági információk gyűjtése céljából, valamint bizonyos szolgáltatások ezek nélkül nem lennének elérhetőek. Bővebb információért olvasd el adatvédelmi tájékoztatónkat.
Az oldal kialakítása még folyamatban van, ha hibát észlelsz, már biztosan dolgozunk a javításán! Megértésed és türelmed előre is köszönjük!