Részletes leírás
A friss tejszín adja finomságát és fondantját. A kandírozott citrom íze pedig a frissesség jegyét bíztosítja az ízletes keverékben.
A vidéki kiszállítás átmenetileg szünetel! A rendelt csomagokat ideiglenesen átvételkor bankkártyával tudják fizetni! Hétfői kiszállítási igény esetén, pénteken 14:00-ig tudjuk rendeléseiket fogadni. 2025. július 1-től kiszállításaink hétköznapokon történnek. Megértésüket köszönjük.
Kedves Vásárlóink! Ezúton szeretnénk tájékoztatni Önöket, hogy 2025. július 1-jétől házhoz szállítási díjaink megváltoznak. Budapestre és Pest vármegyébe bruttó 20.000 Ft felett bruttó 3.000 Ft-ért, bruttó 40.000 Ft felett ingyenesen szállítunk. Bruttó 20.000 Ft alatt a termékek bolti átvételére van lehetőség.
Különleges aromájú pástétom lazaccal és füstölt lazaccal, valamint az ízeket kiteljesítő, frissítő kandírozott citrommal.
A termék jelenleg nem rendelhető webshopunkban
Gabriel Dubarry 1953-ban a Gersben található Gimont-ban, a libamáj fellegvárában hozta létre a Ducs de Gascogne céget. Roppant nagy lelkesdést táplált a libamáj evés élvezetének terjesztéséért, az ínyencek megelégedésére, cége szolgálatában. Gabriel Du
lazac (30%) (hal), friss tejszín (tejből) (pasztőrözött friss tejszín, tejsavas erjesztők), füstölt lazac (20%) (hal), halhús, paradicsom sűrítmény, citromkészítmény (0.9%) (citrom, tartósítószer: kálium-szorbát, savszabályzó: citromsav), só, bors.
hal, tej
A friss tejszín adja finomságát és fondantját. A kandírozott citrom íze pedig a frissesség jegyét bíztosítja az ízletes keverékben.