Részletes leírás
Az olaj elkészítéséhez használt olajbogyót kézzel szüretelik, kora novemberben. Az olaj kiegyensúlyozott, aromás és komplex aromájú, igen erőteljes, éles ízzel, melyben felfedezhető az articsóka, a saláta és a zöldalma aromája. Párolt zöldségekkel, paradicsomsalátával és halételekkel remek.
 
                     
                    
             
                    
             
                    
             
                    
             
                    
             
                    
             
                     
                     
                     
                     
                     
                     
                    
             
                    
             
                    
             
                     
                    
             
                    
             
                    
             
                     
                     
                     
                     
                     
                     
                     
                     
                     
                     
                    
             
                    
             
                     
                     
                    
             
                     
                     
                     
                     
                    
             
                     
                     
                    
             
                    
             
                    
             
                    
             
                    
             
                    
            






