Caffé Pontevecchio Moka Brunelleschi 250g
Caffé Pontevecchio Moka Brunelleschi őrölt kávé 250g
1 899 Ft
Egységár: 7 596 Ft / kg

Caffé Pontevecchio Moka Brunelleschi őrölt kávé 250g

  • Cikkszám: 002611
Szállítható
Elérhető készlet: 1 db
1 899 Ft
Egységár: 7 596 Ft / kg

A lassú és kézműves pörkölés lehetővé teszi a babban lévő cukrok tökéletes karamellizálását, így a kávé édes és kellemes utóízt ad.

Aromás kávé csokoládé, aszalt gyümölcs jegyekkel és virágillatokkal. A pirított gabonafélék enyhe utóíze.

Részletes leírás és specifikáció
Ingyenes szállítás Budapestre 30.000 kosárérték felett!

Cégről

A Caffè Pontevecchio Firenze kézműves kávémárka 2014-ben született Alfonso Petrella ötletéből. A név egyszerre képviseli a termék magas minőségét és annak a városnak az eleganciáját, ahonnan származik: Firenzéből. Színei fekete és arany: fekete a pörkölt kávé színére, az arany, a Ponte Vecchio ötvösműhelyeire utal.

Összetevők

20% Arabica, 80% Robusta

Részletes leírás

A „moka” kávéfőző az 1930-as évek olasz találmánya. A vele készített kávé testes, aromákban gazdag. A „Moka” őrölt kávé „Caffè Pontevecchio Firenze”, a Robusta és az Arabica fajták ügyes keverésének köszönhetően erőteljes és testes eredményt garantál a csészében, intenzív, de kerek ízzel. A csokoládé és aszalt gyümölcs jegyei a legjobb olasz hagyományok szerint alkalmassá teszik a nap megfelelő energikus indítására. Mi lehet szebb, mint reggel kávéillattal ébredni az egész házban? A frissesség-megtartó szeleppel ellátott csomagolás a fogyasztás mellett is megőrzi a terméket.

Teljes leírás