Cheeky Panda  bambusz WC papír 4 tekercs
The Cheeky Panda 100% természetes bambuszból készült toalettpapír 4 tekercs
1 790 Ft
Egységár: 4 262 Ft / kg
Átmenetileg nem elérhető

The Cheeky Panda 100% természetes bambuszból készült toalettpapír 4 tekercs

  • Cikkszám: 000607
1 790 Ft
Egységár: 4 262 Ft / kg

Ezek a puha, szuperlágy és fenntartható 100% bambusz-tekercsek jót tesznek a bőrének ÉS a Földnek is, mert előállításuk 65,6%-kal kevesebb szenet termel, mint a normál papíré. Ráadásul hipoallergének és műanyagmentesek.
 

Részletes leírás és specifikáció

Átmenetileg nem elérhető

A termék jelenleg nem rendelhető webshopunkban

Cégről

Szeretnénk a fenntarthatóságot a tömegpiacra hozni, arra inspirálva az embereket, hogy hagyják el a megszokásaikat a boldogabb és egészségesebb jövőhöz illeszkedő termékekért! Naponta 27 000 fát vágnak ki a hagyományos papírgyártás érdekében, bolygónk hatalmas területei pedig erdőirtásnak vannak kitéve. Több ezer fát mentünk meg a kivágástól egy megújuló alternatíva – a bambusz – használatával! A kevesebb műanyag fantasztikus, igaz? Eltávolítottuk a műanyag csomagolást papírzsebkendő-kínálatunkból, így az 100%-ban műanyagmentes. Büszkék vagyunk arra, olyan vállalat vagyunk, amely az üzleti életet fenntartható irányban használja, ünnepelve a pozitív gazdasági, társadalmi és környezeti gyakorlatot. 
 

Részletes leírás

Szövetportól, illatanyagtól, peszticidtől, klóros fehérítőtől, B.P.A.-tól mentes. Műanyagmentes, puha, érzékeny bőrre is megfelelő. Fenntartható, allergénmentes, természetes bambuszból készült. Átlagosan 200 db törlőkendő / tekercs. Egy tekercs átlagos hosszúsága: 24m. Egy törlőkendő átlagos mérete: 120mm x 104,5mm. 
 

Teljes leírás