Cheeky Panda bambusz babatörlőkendő
The Cheeky Panda természetes bambuszból készült baba törlőkendő 64db
1 390 Ft
Egységár: 2 780 Ft / kg

The Cheeky Panda természetes bambuszból készült baba törlőkendő 64db

  • Cikkszám: 000609
Átvehető
Szállítható
1 390 Ft
Egységár: 2 780 Ft / kg

100%-ban biológiailag lebomló bambusz babatörlőkendő. Szuper puha, kíméletes a bőrhöz.
 

Részletes leírás és specifikáció
Ingyenes szállítás Budapestre 15.000 Ft , vidékre 20.000 Ft kosárérték felett!

Cégről

Szeretnénk a fenntarthatóságot a tömegpiacra hozni, arra inspirálva az embereket, hogy hagyják el a megszokásaikat a boldogabb és egészségesebb jövőhöz illeszkedő termékekért! Naponta 27 000 fát vágnak ki a hagyományos papírgyártás érdekében, bolygónk hatalmas területei pedig erdőirtásnak vannak kitéve. Több ezer fát mentünk meg a kivágástól egy megújuló alternatíva – a bambusz – használatával! A kevesebb műanyag fantasztikus, igaz? Eltávolítottuk a műanyag csomagolást papírzsebkendő-kínálatunkból, így az 100%-ban műanyagmentes. Büszkék vagyunk arra, olyan vállalat vagyunk, amely az üzleti életet fenntartható irányban használja, ünnepelve a pozitív gazdasági, társadalmi és környezeti gyakorlatot. 
 

Összetevők

100% bambuszból készült törlőkendők átitatva: tisztított víz (99%), glükonolakton származékok, nátrium benzoát, kalcium-glükonát, aloe barbadensis levéllé (bio), alma kivonat. 
 

Részletes leírás

A Cheeky Panda imádja a bolygót, ezek a törlőkendők biológiailag lebomló bambuszból készültek (biológiailag nem lebomló, óceánt szennyező poliészter helyett). A Panda törlőkendői büszkén vegánok, és soha nem tesztelték állatokon. Imádja a babák érzékeny bőrét, teljesen természetes. 99%-ban tisztított vízből készülnek, 1% aloe lé és gyümölcskivonat hozzáadásával, valamint enyhe élelmiszer-tartósítószerrel (a patyolat tiszta antibakteriális tulajdonságokért).
 

Teljes leírás