Részletes leírás
Ínyenc francia pástétomok a legfinomabb összetevőkből. Próbálja ki ropogós kenyérre kenve egy pohár bor mellé!
Kivételes minőségű kacsamáj Armagnac konyakkal ízesítve.
A termék jelenleg nem rendelhető webshopunkban
Régi, hagyományos francia receptek alapján készülnek a M. de Turenne pástétomok. Terrinek, rillettek a legfinomabb kacsa-, liba- és vadhúsokból, pástétomok liba- és kacsamájból, halakból.
kacsamáj pástétom, víz, Armagnac brandy (szulfit), só, bors, cukor.
szulfit
Ínyenc francia pástétomok a legfinomabb összetevőkből. Próbálja ki ropogós kenyérre kenve egy pohár bor mellé!
Tájékoztatunk, hogy a honlap cookie-kat használ anonim látogatottsági információk gyűjtése céljából, valamint bizonyos szolgáltatások ezek nélkül nem lennének elérhetőek. Bővebb információért olvasd el adatvédelmi tájékoztatónkat.