Sorelle Bronca Brut DOCG 0,75l
Sorelle Bronca Brut DOCG 0,75l
8 490 Ft
Egységár: 11 320 Ft / l

Sorelle Bronca Brut DOCG 0,75l

  • Cikkszám: 607944
Átvehető
Szállítható
Elérhető készlet: 5 db
8 490 Ft
Egységár: 11 320 Ft / l

A Sorelle Bronca Brut DOCG egy 0,75 literes palackban kapható pezsgő bor. Ez egy kiváló minőségű, Brut stílusú pezsgő, melyet a Sorelle Bronca borászat készített.

Részletes leírás és specifikáció
Ingyenes szállítás Budapestre 15.000 Ft , vidékre 20.000 Ft kosárérték felett!

Cégről

A Sorelle Bronca egy családi borászat, melyet a Bronca testvérek irányítanak a Prosecco DOCG régióban. A család hosszú borászati hagyományokkal rendelkezik, és elkötelezett a kiváló minőségű pezsgők előállítása mellett. A Sorelle Bronca borai kiemelkednek a régió pezsgőinek sorából, és híresek az eleganciájukról és finom ízükről.

Részletes leírás

A Sorelle Bronca Brut DOCG egy kiváló minőségű pezsgő bor, melyet a Sorelle Bronca borászat készített a Prosecco DOCG régióból származó szőlőfajtákból. Ez a pezsgő a Brut stílust követi, ami azt jelenti, hogy szárazabb ízvilággal rendelkezik, kevesebb cukor hozzáadásával. A Sorelle Bronca pezsgők híresek a kiváló minőségükről és a család hagyományainak tiszteletben tartásáról. A Brut stílusú pezsgő friss és élénk ízekkel rendelkezik, melyekben érezhetőek a zöld alma, a citrusfélék és a fehér virágok jegyei. A buborékok finomak és élénkek, és kellemes pezsgést biztosítanak minden kortyban. A Sorelle Bronca Brut DOCG ideális választás lehet ünnepi alkalmakra vagy bármely eseményre, ahol elegáns és stílusos pezsgőre van szükség.

Teljes leírás