Absolut Citron Vodka 0,7l
Absolut Citromos Vodka 0,7l
7 890 Ft
Egységár: 11 271 Ft / l
Átmenetileg nem elérhető

Absolut Citromos Vodka 0,7l

  • Cikkszám: 606122
7 890 Ft
Egységár: 11 271 Ft / l

Az Absolut Peppar 1986-os debütálása után, két évvel később került a piacra ez a lágy citrom ízű vodka, ami nagyon gyorsan a legtöbb eladást produkáló ízesített vodkánk lett. És a mai napig az.

Részletes leírás és specifikáció

Átmenetileg nem elérhető

A termék jelenleg nem rendelhető webshopunkban

Cégről

Az Absolut vodka eredeti jogelődjét Lars Olsson Smith üzletember hozta létre 1879-ben Åhusban. Az 1970-es évekig nem vodkaként, hanem Absolut Rent Brännvin („abszolút tiszta (égetett) szesz”) néven címkézték. 1979-ben prémium nemzetközi márkaként pozicionálták, ekkor kapta az Absolut Vodka nevet. 2008 márciusában a svéd kormány eladta a VS Groupot a francia Pernod Ricard társaságnak.

Részletes leírás

Vajon tényleg az Absolut Citron tette naggyá a világ egyik leghíresebb koktélját, a Cosmopolitant, vagy azok a divatdiktátorok, akik a legmenőbb bárokban és klubokban rendelték ki rendszeresen a Cosmot? Vagy egyszerűen csak az van, hogy az Absolut Citron ugyanolyan jól működik számos koktél esetében, mint önmagában jégre töltve? Őszintén szólva, nem tudhatjuk biztosan, mindazonáltal örülünk, hogy az Absolut Citron az ízesített vodkák egyik sztárja. 

Teljes leírás