Product description
The scent is slightly fruity with hints of lemon, cherry, toffee, oats and sea air. The palate is perfectly clean & easy with a touch of peat on the finish
Tájékoztatjuk kedves vásárlóinkat, hogy a 2026.06.13-i és 2026.08.10-i minőség megőrzési idővel rendelkező Green Cuisine mustárpor 40g, termékünk földimogyorót tartalmazhat. A termékeket blokk nélkül, bármelyik boltunkba visszahozhatják, melyek árát visszatérítjük. A visszahívás csak a fenti szavatossági időt érinti.
Kedves Vásárlóink! Felhívjuk figyelmüket, hogy online rendelés leadása esetén, továbbra sem lehetséges a készpénzes fizetés. Utánvétes fizetés esetén kizárólag bankkártyával tudnak fizetni kollégáinknál. Megértésüket köszönjük!
The "blended" is the entry level sipping whisky of Akashi which is a great introduction to premium Japanese whisky. This whisky is distilled from wheat, barley and rye and was aged in ex-bourbon, sherry and even in shochu casks.
The Eigashima Shuzo (White Oak) distillery in Akashi, Japan, is one of the oldest distilleries, which originally made sake but now produces whiskey, wine and umeshu liqueur as well. The ninth generation now runs the company in one of the warmest and driest areas in Japan, close to Osaka Bay.
The scent is slightly fruity with hints of lemon, cherry, toffee, oats and sea air. The palate is perfectly clean & easy with a touch of peat on the finish