Allegrini Corte Giara Ripasso
Allegrini Corte Giara Ripasso "La Groletta" 2019 0,75l
7 490 Ft
Egységár: 9 987 Ft / l
Átmenetileg nem elérhető

Allegrini Corte Giara Ripasso "La Groletta" 2019 0,75l

  • Cikkszám: 605661
7 490 Ft
Egységár: 9 987 Ft / l

A hagyományos Ripasso technika nagy gyümölcsös kifejezőerőt kölcsönöz ennek a bornak, kiemelve az édességet, mint a gyümölcsös összetevő legjellegzetesebb elemét.

Részletes leírás és specifikáció

Átmenetileg nem elérhető

A termék jelenleg nem rendelhető webshopunkban

Cégről

Az Allegrini család a 16. század óta vezető szerepet játszott Fumane és Valpolicella Classica történetében, és azóta is örökíti a szőlő- és borkultúrát. Giovanni Allegrini után, Valpolicella újjászületésének hajtóereje az új generációk kezébe került. Allegrini birtokai körülbelül 150 hektáron terülnek el a Valpolicella Classica bölcsőjében. Az egyedülálló szőlőültetvények tekintélyes borokat hoznak, amelyek a cég borkészítési stílusából és a kizárólag birtokon termesztett szőlőből fakadnak.

Részletes leírás

Corvina Veronese 70%, Rondinella 30%, melyet a Valpolicella régió domboldalain termett szőlőből készítettek. A kézi szüret Október elején történt. 4 hónapig érlelődött hőmérséklet kontrolált acéltartályban, majd 11 hónapig nagy használt Slavoniai hordóban. Mély rubinvörös színű, jó koncentrációval. Telt piros gyümölcsök, édes fűszerekkel, melyek átadják helyüket a herbális aromáknak. A harmonikus egyensúly, amelyet a kiváló szerkezet és az élénk savak alkotnak, simává és lendületessé varázsolják ezt a bort.

Teljes leírás