Angostura Orange Bitters 0,1l
Angostura Orange Bitters 0,1l
6 590 Ft
Egységár: 65 900 Ft / l

Angostura Orange Bitters 0,1l

  • Cikkszám: 603906
Átvehető
Szállítható
Elérhető készlet: 5 db
6 590 Ft
Egységár: 65 900 Ft / l

Az Angostura narancskeserű a második legfontosabb bitter a kínálatukban, amelyet 2007-ben vezettek be. A saját különleges receptje alapján készült, trópusi narancs és fűszerek összetett keveréke. 

Részletes leírás és specifikáció
Ingyenes szállítás Budapestre 15.000 Ft , vidékre 20.000 Ft kosárérték felett!

Cégről

Az Angostura® sikeresen forgalmazza ikonikus keserűjeiket világszerte és közel 170 piacra terjednek ki. Az Angostura® aromás keserűk receptje nem változott azóta, hogy az első palackot 1824-ben bemutatták a világnak. Sok márkájuk generációk óta örömet okoz Trinidad és Tobagóban, a rum fő piacán. Mindeközben prémium rumjaik az elmúlt évtizedben számtalan nemzetközi versenyen keltettek feltűnést. Csak az elmúlt évben rumpalettájukat több mint 25 rangos nemzetközi elismeréssel jutalmazták.

Összetevők

glycerin, ivóvíz, alkohol, természetes-aromák és -fűszerkivonatok
Alkoholtartalom: 28%

Részletes leírás

Az Angostura narancskeserű száraz martini lelke. Egy sokoldalú összetevő, amely hihetetlenül jól működik vodkával, ginnel és whiskyvel, és igazi mélységet ad a rumkoktélokhoz. Bonyolultsága és ízrétegei a kulináris alapanyagok nélkülözhetetlen összetevőjévé is teszik. Világhírű szakácsok azt találták, hogy különösen jól működik sós szószokban; kiegészíti a tengeri ételeket, és jól passzol a csokoládéhoz.

Teljes leírás