Beluga Vodka Allure 0,7l
Beluga Vodka Allure 0,7l
49 390 Ft
Egységár: 70 557 Ft / l
Átmenetileg nem elérhető

Beluga Vodka Allure 0,7l

  • Cikkszám: 602062
49 390 Ft
Egységár: 70 557 Ft / l

A Beluga Allure Vodka a sporteredmények szimbólumává vált Polo Teamük -  nemzetközi pólóversenyek tapasztalt győztesei - által. Ennek a vodkának a pihentetési időszaka két teljes hónapig tart. Az ital nevéhez hasonlóan az Allure palack is remek és finom, elegáns.

Részletes leírás és specifikáció

Átmenetileg nem elérhető

A termék jelenleg nem rendelhető webshopunkban

Cégről

A Beluga Noble Russian Vodkát először 2002-ben készítette a marinszki szeszfőzde. Magát Mariinszkot 1900-ban alapították Szibériában. 2016 májusában a Beluga együttműködött a Summergate Fine Wine & Spirits-szel, hogy a márka kizárólagos importőre és forgalmazója legyen Kínában. A víz kulcsfontosságú összetevője a Beluga vodka előállításának, a képlet 60%-át teszi ki, ezeket ártézi vízforrásokból nyerik. Egy másik komponens egy speciális (búza) malátapárlat. A Beluga hat ízében kapható: Lalique, Noble, Transatlantic, Allure, Goldline, Celebration és Beluga Epicure.

Részletes leírás

A Beluga Allure külseje remek, mégis enyhe töltelékét tükrözi: a nemes pólósport esztétikájára utalva a palackot tejcsokoládé és elefántcsont színű címke díszíti, arany dombornyomással és fémes elemekkel. Maga az üveg drága és stílusos tárgy benyomását kelti, a luxus és a gazdagság légkörében helyt áll.

Teljes leírás