Adott egy varázslatos fekvésű és nevű falu a Zemplén kapujában, ahol a készítők, gyermekként a göncibarack-ültetvények fái között töltötték nyaraikat. Később a tudásvágy és kíváncsiság szétszórta őket: nagyvárosba, egyetemekre, tapasztalatot szerezni a világ másik felére. Volt, aki meg sem állt Új-Zélandig, hogy fiatal felnőttként újra találkozva visszahozzák Boldogkőváraljára friss tudásukat és hitüket. Így született a BESTILLO. Mindig a legjobbat akarva, vegyítve a helyi, ősi hagyományokat a lendületes, fiatalos energiákkal. A BESTILLO számukra sokkal többet jelent egy pálinkafőzdénél: benne van mindaz, amit közösen vallanak az életről. Szólhatna a tiszta gyümölcsről, a pontos technológiáról, de mindezek csak következményei a meggyőződésüknek: "az idő túl értékes ahhoz, hogy közepes dolgokra pazaroljuk".