Product description
It represents the character of the place of production nicely. Spent 15 months on lees, an elegant sparkling wine with well-integrated bubbles. It tastes bone dry.
Tájékoztatjuk kedves vásárlóinkat, hogy a 2026.06.13-i és 2026.08.10-i minőség megőrzési idővel rendelkező Green Cuisine mustárpor 40g, termékünk földimogyorót tartalmazhat. A termékeket blokk nélkül, bármelyik boltunkba visszahozhatják, melyek árát visszatérítjük. A visszahívás csak a fenti szavatossági időt érinti.
Kedves Vásárlóink! Felhívjuk figyelmüket, hogy online rendelés leadása esetén, továbbra sem lehetséges a készpénzes fizetés. Utánvétes fizetés esetén kizárólag bankkártyával tudnak fizetni kollégáinknál. Megértésüket köszönjük!
Sparkling wine made according to the traditional method, from Xarel.lo, Macabeo and Parellada grape varieties.
An ecological family winery that has been linked to the world of wines since 1567. In these plots, coral reef sediments from the Miocene age can be found, indicating that the plot was below sea level during the Tertiary Age. This results in very complex and unique wines and cavas.
It represents the character of the place of production nicely. Spent 15 months on lees, an elegant sparkling wine with well-integrated bubbles. It tastes bone dry.