Chopin Family Reserve Vodka 0,7l
Chopin Family Reserve Vodka 0,7l
60 190 Ft
Egységár: 85 986 Ft / l

Chopin Family Reserve Vodka 0,7l

  • Cikkszám: 605668
Átvehető
Szállítható
Elérhető készlet: 1 db
60 190 Ft
Egységár: 85 986 Ft / l

A világ első pihentetett, szuperprémium zsenge burgonya vodkája. A természetesen gluténmentes Family Reserve egy különleges fajta fiatal burgonyát tartalmaz, amelyet a 2016-os tenyészidőszakban ültettek a szeszfőzdét körülvevő birtokok gazdag, sötét talajába. A burgonyát még fiatalon szüretelték, így édesebb ízvilágot produkál, finom földes jegyekkel. A szeszes italt ezután ötven éves lengyel tölgyfahordókban hagyták két évig zavartalanul, hogy kapjon időt pihenni és megpuhulni, mielőtt kézzel palackozzák. A Family Reserve-ben használt összes burgonya természetes módon, vegyszerek és rovarirtó szerek nélkül termett a Chopin lepárló birtok területén.

Részletes leírás és specifikáció
Ingyenes szállítás Budapestre 15.000 Ft , vidékre 20.000 Ft kosárérték felett!

Cégről

A Chopinnál egyedi megközelítést alkalmaznak az italok megalkotásához. Úgy vélik, hogy a vodka definíciója – „íztelen, szagtalan, semleges szeszes ital megkülönböztető karakter, aroma, íz vagy szín nélkül” – egyszerűen téves. Elutasítják azt a közkeletű elképzelést is, hogy minden vodka egyforma. Hogy bebizonyítsák, hogy ezek az állítások tévesek, valami forradalmiat tűztek ki célul: elhatározták, hogy három különböző, egy összetevőből álló vodkát – burgonya-, rozs- és búza- vodkát állítanak elő, hogy bemutassák, mennyire különbözőek lehetnek ezek az italok. Nemcsak egyedi filozófiájukkal különböztetik meg magukat a többi vodkamárkától, hanem azért is, mert nem gyártanak mesterségesen ízesített vodkát. Inkább tisztán hozzák forgalomba vodkáikat, és hagyják, hogy az összetevők magukért beszéljenek. Ők voltak az elsők, akik 1992-ben debütáltak ultra-luxus vodkájukkal, és elsőként adták el termékeiket szabadalmaztatott, "frost" matt palackjukban – ez a design azóta újradefiniálta a vodka szektort. Erről az úttörő kiindulási helyről katalizálták a világméretű luxusvodka-jelenséget. A minőség és az innováció azok az értékek, amelyek Chopint határozzák meg, és az a küldetés vezérli őket, hogy megváltoztassák a vodkáról alkotott elképzeléseket az egész világon.

Részletes leírás

Fűszeres érzetet kínál orrban, amely finom, édes pézsmát hangsúlyoz. Ízében finom, földes édesség nyílik meg, amit az édesgyökér és a szegfűszeg visszafogott jegyei követnek. A lecsengés közepesen hosszú, tartós melegséggel.

Teljes leírás