Chopin Potato Vodka 0,7l DD
Chopin Potato Vodka 0,7l DD
15 290 Ft
Egységár: 21 843 Ft / l

Chopin Potato Vodka 0,7l DD

  • Cikkszám: 605801
Átvehető
Szállítható
Elérhető készlet: 2 db
15 290 Ft
Egységár: 21 843 Ft / l

A Chopin Potato Vodka természetesen gluténmentes, és a világ legtöbbet díjazott burgonya vodkája. Egyedülállóan krémes és testes ízprofilja kiváló önállóan kortyolható vodkává teszi, viszont emellett ideális martinikba és koktélokba keverve is.

Részletes leírás és specifikáció
Ingyenes szállítás Budapestre 15.000 Ft , vidékre 20.000 Ft kosárérték felett!

Cégről

A Chopinnál egyedi megközelítést alkalmaznak az italok megalkotásához. Úgy vélik, hogy a vodka definíciója – „íztelen, szagtalan, semleges szeszes ital megkülönböztető karakter, aroma, íz vagy szín nélkül” – egyszerűen téves. Elutasítják azt a közkeletű elképzelést is, hogy minden vodka egyforma. Hogy bebizonyítsák, hogy ezek az állítások tévesek, valami forradalmiat tűztek ki célul: elhatározták, hogy három különböző, egy összetevőből álló vodkát – burgonya-, rozs- és búza- vodkát állítanak elő, hogy bemutassák, mennyire különbözőek lehetnek ezek az italok. Nemcsak egyedi filozófiájukkal különböztetik meg magukat a többi vodkamárkától, hanem azért is, mert nem gyártanak mesterségesen ízesített vodkát. Inkább tisztán hozzák forgalomba vodkáikat, és hagyják, hogy az összetevők magukért beszéljenek. Ők voltak az elsők, akik 1992-ben debütáltak ultra-luxus vodkájukkal, és elsőként adták el termékeiket szabadalmaztatott, "frost" matt palackjukban – ez a design azóta újradefiniálta a vodka szektort. Erről az úttörő kiindulási helyről katalizálták a világméretű luxusvodka-jelenséget. A minőség és az innováció azok az értékek, amelyek Chopint határozzák meg, és az a küldetés vezérli őket, hogy megváltoztassák a vodkáról alkotott elképzeléseket az egész világon.

Részletes leírás

A Chopin Potato merész, de jól lekerekített ízérzetet ad a szájunkban. A javaslatok korlátlan lehetőségeket kínálnak, például fűszernövényes koktélokban bazsalikommal és rozmaringgal, vagy édes zöldségekkel és gyümölcsökkel, például paradicsommal, zellerrel és sárgarépával, hogy izgalmas kombinációkat említsünk. Emelje ki a Bloody Mary-t természetes umamijával, vagy zabolázza meg az érzékeit egy felejthetetlen "zellerfröccsel". Természetesen ha mi innánk, egy klasszikus Martinibe kevernénk!

Teljes leírás