Chopin Potato Vodka 1l
Chopin Potato Vodka 1l
17 390 Ft
Egységár: 17 390 Ft / l
Átmenetileg nem elérhető

Chopin Potato Vodka 1l

  • Cikkszám: 603464
17 390 Ft
Egységár: 17 390 Ft / l

A Chopin Potato Vodka természetesen gluténmentes, és a világ legtöbbet díjazott burgonya vodkája. Egyedülállóan krémes és testes ízprofilja kiváló önállóan kortyolható vodkává teszi, viszont emellett ideális martinikba és koktélokba keverve is.

Részletes leírás és specifikáció

Átmenetileg nem elérhető

A termék jelenleg nem rendelhető webshopunkban

Cégről

A Chopinnál egyedi megközelítést alkalmaznak az italok megalkotásához. Úgy vélik, hogy a vodka definíciója – „íztelen, szagtalan, semleges szeszes ital megkülönböztető karakter, aroma, íz vagy szín nélkül” – egyszerűen téves. Elutasítják azt a közkeletű elképzelést is, hogy minden vodka egyforma. Hogy bebizonyítsák, hogy ezek az állítások tévesek, valami forradalmiat tűztek ki célul: elhatározták, hogy három különböző, egy összetevőből álló vodkát – burgonya-, rozs- és búza- vodkát állítanak elő, hogy bemutassák, mennyire különbözőek lehetnek ezek az italok. Nemcsak egyedi filozófiájukkal különböztetik meg magukat a többi vodkamárkától, hanem azért is, mert nem gyártanak mesterségesen ízesített vodkát. Inkább tisztán hozzák forgalomba vodkáikat, és hagyják, hogy az összetevők magukért beszéljenek. Ők voltak az elsők, akik 1992-ben debütáltak ultra-luxus vodkájukkal, és elsőként adták el termékeiket szabadalmaztatott, "frost" matt palackjukban – ez a design azóta újradefiniálta a vodka szektort. Erről az úttörő kiindulási helyről katalizálták a világméretű luxusvodka-jelenséget. A minőség és az innováció azok az értékek, amelyek Chopint határozzák meg, és az a küldetés vezérli őket, hogy megváltoztassák a vodkáról alkotott elképzeléseket az egész világon.

Részletes leírás

A Chopin Potato merész, de jól lekerekített ízérzetet ad a szájunkban. A javaslatok korlátlan lehetőségeket kínálnak, például fűszernövényes koktélokban bazsalikommal és rozmaringgal, vagy édes zöldségekkel és gyümölcsökkel, például paradicsommal, zellerrel és sárgarépával, hogy izgalmas kombinációkat említsünk. Emelje ki a Bloody Mary-t természetes umamijával, vagy zabolázza meg az érzékeit egy felejthetetlen "zellerfröccsel". Természetesen ha mi innánk, egy klasszikus Martinibe kevernénk!

Teljes leírás