Crystal Head Vodka 0,7l
Crystal Head Vodka 0,7l
17 790 Ft
Egységár: 25 414 Ft / l
Átmenetileg nem elérhető

Crystal Head Vodka 0,7l

  • Cikkszám: 602371
17 790 Ft
Egységár: 25 414 Ft / l

Egy igazi különlegesség Kanadából! Ultra tisztaságú, négyszer desztillált, majd háromszor, kvarckristályokon szűrt extra sima, telt ízű vodka.

Részletes leírás és specifikáció

Átmenetileg nem elérhető

A termék jelenleg nem rendelhető webshopunkban

Cégről

Dan Aykroyd színésznek és John Alexander művésznek 2008-ban pattant ki a fejéből a Crystal Head Vodka. Az adalékanyag-mentes vodka piaci hiánya miatt Aykroyd úgy döntött, hogy maga készít egyet. Alexander az üveget a tizenhárom kristálykoponya legendája iránti elragadtatása alapján tervezte. 2010-ben az ontariói Liquor Control Board megtagadta a Crystal Head vodkát az üzleteiben, mondván, hogy az emberek sértőnek találhatják az üveget. Döntésüket visszavonták, miután megváltoztatták a doboz kialakítását. 2011 májusában 21 000 üveg vodkát loptak el egy dél-kaliforniai raktárból. Aykroyd viccelődött, hogy "örül, hogy egyes fogyasztók lehetőséget kapnak arra, hogy a kiskereskedelmi árnál lényegesen alacsonyabb áron kóstolják meg". 2013-ban Aykroyd évente több mint 90 napot töltött a vodka népszerűsítésével, aláírásokkal és megjelenésekkel. A márka a Rolling Stones 50. évfordulós turnéjának hivatalos vodkája volt 2013-ban.

Részletes leírás

Megalkotása a híres színész, Dan Akroyd nevéhez fűződik. Meghökkentően bizarr, koponyát formázó kristályüvege Olaszországban, a neves Bruni Glass cégnél készül.

Teljes leírás