Product description
Aged for 8 months in wood barrels. A round, elegant wine that we love serving at the beginning of a meal with crudo ham, grilled fish and with goat cheese. Risch and robust white wine with delicate fruit and minerals up front.
Tájékoztatjuk kedves vásárlóinkat, hogy a 2026.06.13-i és 2026.08.10-i minőség megőrzési idővel rendelkező Green Cuisine mustárpor 40g, termékünk földimogyorót tartalmazhat. A termékeket blokk nélkül, bármelyik boltunkba visszahozhatják, melyek árát visszatérítjük. A visszahívás csak a fenti szavatossági időt érinti.
Kedves Vásárlóink! Felhívjuk figyelmüket, hogy online rendelés leadása esetén, továbbra sem lehetséges a készpénzes fizetés. Utánvétes fizetés esetén kizárólag bankkártyával tudnak fizetni kollégáinknál. Megértésüket köszönjük!
Premium quality white wine from Chateauneuf-du-Pape, a French AOC vineyard located in the Southern Rhone. Made from 45% White Grenache, 25% Roussanne, 15% Clairette, 10% Bourboulenc, 3% Piquepoul and 2% Picardan grapes. Aged for 8 months, of which 2 months in 600 liter French barrels, 50% of which are new.
The famous E. Guigal winery was founded by Etienne Guigal in 1946 in the Cotie Rotie region of the northern Rhône Valley. His son Marcel joined him in 1961 and is still actively running the estate. The winery is a pioneer in the Rhone Valley who makes wines in a modern way.
Aged for 8 months in wood barrels. A round, elegant wine that we love serving at the beginning of a meal with crudo ham, grilled fish and with goat cheese. Risch and robust white wine with delicate fruit and minerals up front.