Gin Mare Glass Pack 0,7l
Gin Mare Glass Pack 0,7l
18 790 Ft
Egységár: 18 790 Ft / kg
Átmenetileg nem elérhető

Gin Mare Glass Pack 0,7l

  • Cikkszám: 605024
18 790 Ft
Egységár: 18 790 Ft / kg

Mediterrán ízek inspirálták ezt a lenyűgöző Spanyol Gint. Oliva, rozmaring, kakukkfű, bazsalikom és mandarin. Az eredmény egy roppant intenzív, édeskés Gin, mely minden kritikust azonnal levett a lábáról.

Részletes leírás és specifikáció

Átmenetileg nem elérhető

A termék jelenleg nem rendelhető webshopunkban

Cégről

A Gin Mare-t egy egykori 13. századi kápolnában állítják elő. A szeszfőzde a Destilerías Miquel Guansé birtokán található, Barcelonától néhány kilométerre délre, a spanyol tengerparton. Ahogy a neve is sugallja, elsősorban a tengeri aromák adják a Gin Mare ízét.

Részletes leírás

Az olyan növények, mint a rozmaring, a Gin Mare-nek "pinenes"- ként ismert fás illatot kölcsönöznek, amely a borókabogyókban is megtalálható kulcsillat, a legtöbb gin elsődleges összetevője. A borókabogyók más gyógynövényes, aromajegyet is tartalmaznak, amely béta-mircén néven ismert, és amely a bazsalikomban és a kakukkfűben is megtalálható. Az olasz édes bazsalikom bizonyos ánizsos, balzsamos (fahéjszerű) és kámforos aromájú jegyeket kölcsönöz a ginnek. Ez a három jegy különböző mértékben jelen van a bazsalikom összes fajtájában. Míg a thai bazsalikom több ánizs illatanyagot tartalmaz, az afrikai kék bazsalikom több kámfor illatanyagot, a fahéjas bazsalikom pedig, ahogy a neve is sugallja, több fahéj illatanyagot tartalmaz. Végül a kicsi, fekete Arbequina olajbogyó jellegzetes zamatot kölcsönöz a gyümölcsös, gyógynövényes jegyeknek, illatos zöld füves, paradicsomszerű aromájával.

Teljes leírás