Hennessy Richard 0,7l
Hennessy Richard 0,7l
2 390 000 Ft
Egységár: 3 414 286 Ft / l
Átmenetileg nem elérhető

Hennessy Richard 0,7l

  • Cikkszám: 985051
2 390 000 Ft
Egységár: 3 414 286 Ft / l

A világ egyik legnemesebb luxus konyakja, mely az alapító keresztnevét őrzi. Több mint száz, féltve őrzött, egyenként is kiváló minőségű, legidősebb borpárlatokból kevert exkluzív ital. 

Részletes leírás és specifikáció

Átmenetileg nem elérhető

A termék jelenleg nem rendelhető webshopunkban

Cégről

A Jas Hennessy & Co., közismertebb nevén Hennessy, egy francia konyakgyártó, amelynek székhelye a franciaországi Cognacban található. A „big four” konyakház egyike, Martell, Courvoisier és Rémy Martin mellett, akik együtt a világ konyakjának 85%-át állítják elő. A Hennessy évente körülbelül 70 millió palack konyakot ad el, ezzel a világ legnagyobb konyakgyártója, és 2017-ben értékesítése az Egyesült Államok konyakpiacának mintegy 60%-át tette ki. Amellett, hogy konyakot készítenek, a cég "negocian"-ként is működik. A márka tulajdonosa a Moët Hennessy, amely viszont az LVMH (66%) és a Diageo (34%) tulajdonában van, akik nem irányító részvényesként működnek. A Hennessy úttörő szerepet játszott a konyak világában számos iparági szabvány gyakorlatában, és a luxussal való kapcsolata a populáris kultúra rendszeres hivatkozási pontjává tette, különösen a hip-hopban.

Részletes leírás

Az alkotóelemek között között kétszáz éves brandyk is találhatók. Az italt tökéletes komplexitás jellemzi. A vaníliás, fűszeres, borsos aromák finom összhangot alkotnak a virágillatokkal. Íze bársonyos és sima. Egyedi készítésű, gazdagon metszett kristályüvegbe palackozzák. 

Teljes leírás