Joseph Cartron Brown Cocoa 0,7l
Joseph Cartron Brown Cocoa 0,7l
9 190 Ft
Egységár: 13 129 Ft / l
Átmenetileg nem elérhető

Joseph Cartron Brown Cocoa 0,7l

  • Cikkszám: 606012
9 190 Ft
Egységár: 13 129 Ft / l

Joseph Cartron francia termelőktől származó, gazdag, csokoládé színű Cacao Brun likőr, amely Elefántcsontpartról származó kakaóbab felhasználásával készült.

Részletes leírás és specifikáció

Átmenetileg nem elérhető

A termék jelenleg nem rendelhető webshopunkban

Cégről

1882-ben Joseph Cartron megalapítja a cégét Nuits-Saint-Georges-ban, amit saját magáról nevezett el. A burgundi italkereskedések beszállítójává válik, a fiatal cég az elmaradhatatlan limonádékat és szódavizeket forgalmazza, és többek között régi híres likőröket is gyárt: Prunelle (Burgundy Sloe), Maraschino, Cacao, Kummel, Burgundian Ideal és még Bisette is. Ennek a kis családi vállalkozásnak a csúcspontja azonban már a kezdetektől fogva a Crème de Cassis Double Crème feltalálása, (akkoriban „Double Crème de Cassis Cartron” néven) ami olyan, mint egy természetes tisztelgés a hitelesség és az eredetiség előtt. ennek a terméknek a Crème de Cassis bölcsőföldjén. Josephnek nem volt gyermeke, a céget testvérére, Armandra hagyta, ahonnan viszont fiára, Henrire szállt át. Henri, aki 1949-ben halt meg, egyike volt a «Confrérie des Chevaliers du Tastevin» 7 alapítójának 1934-ben, a háború alatt Nuits-Saint-George polgármestere is volt.

Részletes leírás

A kávébabokat enyhén megpörkölik és összetörik, mielőtt a főzőedénybe teszik, hogy felszabadítsák az összes aromás elemet. Kóstolási jegyzet: Vanília és mézeskalács. A szájban az első hullám szirupos és bőséges, friss vajra emlékeztető aromákkal.

Teljes leírás