Részletes leírás
A lepárlómesterek Elefántcsontpartról származó kakaóbabot használnak a Cacao likőrök elkészítéséhez, amelyeket enyhén megpörkölnek és összetörnek, mielőtt átmozgatnák őket lepárlóüstjeikbe.
Tájékoztatjuk kedves vásárlóinkat, hogy a 2026.06.13-i és 2026.08.10-i minőség megőrzési idővel rendelkező Green Cuisine mustárpor 40g, termékünk földimogyorót tartalmazhat. A termékeket blokk nélkül, bármelyik boltunkba visszahozhatják, melyek árát visszatérítjük. A visszahívás csak a fenti szavatossági időt érinti.
Kedves Vásárlóink! Üzleteink október 23-án zárva tartanak és kiszállításunk is szünetel ezen a napon.
Átlátszó, csokoládés likőr a francia Joseph Cartron termelőtől, amely alkalmas koktélokhoz, anélkül, hogy megváltoztatná az ital színét – ami valljuk be a bartenderek számára nagyon is praktikus.
A termék jelenleg nem rendelhető webshopunkban
1882-ben Joseph Cartron megalapítja a cégét Nuits-Saint-Georges-ban, amit saját magáról nevezett el. A burgundi italkereskedések beszállítójává válik, a fiatal cég az elmaradhatatlan limonádékat és szódavizeket forgalmazza, és többek között régi híres likőröket is gyárt: Prunelle (Burgundy Sloe), Maraschino, Cacao, Kummel, Burgundian Ideal és még Bisette is. Ennek a kis családi vállalkozásnak a csúcspontja azonban már a kezdetektől fogva a Crème de Cassis Double Crème feltalálása, (akkoriban „Double Crème de Cassis Cartron” néven) ami olyan, mint egy természetes tisztelgés a hitelesség és az eredetiség előtt. ennek a terméknek a Crème de Cassis bölcsőföldjén. Josephnek nem volt gyermeke, a céget testvérére, Armandra hagyta, ahonnan viszont fiára, Henrire szállt át. Henri, aki 1949-ben halt meg, egyike volt a «Confrérie des Chevaliers du Tastevin» 7 alapítójának 1934-ben, a háború alatt Nuits-Saint-George polgármestere is volt.
A lepárlómesterek Elefántcsontpartról származó kakaóbabot használnak a Cacao likőrök elkészítéséhez, amelyeket enyhén megpörkölnek és összetörnek, mielőtt átmozgatnák őket lepárlóüstjeikbe.