Részletes leírás
A lepárlómesterek Elefántcsontpartról származó kakaóbabot használnak a Cacao likőrök elkészítéséhez, amelyeket enyhén megpörkölnek és összetörnek, mielőtt átmozgatnák őket lepárlóüstjeikbe.
A vidéki kiszállítás átmenetileg szünetel! A rendelt csomagokat ideiglenesen átvételkor bankkártyával tudják fizetni! Hétfői kiszállítási igény esetén, pénteken 14:00-ig tudjuk rendeléseiket fogadni. 2025. július 1-től kiszállításaink hétköznapokon történnek. Megértésüket köszönjük.
Kedves Vásárlóink! Ezúton szeretnénk tájékoztatni Önöket, hogy 2025. július 1-jétől házhoz szállítási díjaink megváltoznak. Budapestre és Pest vármegyébe bruttó 20.000 Ft felett bruttó 3.000 Ft-ért, bruttó 40.000 Ft felett ingyenesen szállítunk. Bruttó 20.000 Ft alatt a termékek bolti átvételére van lehetőség.
Átlátszó, csokoládés likőr a francia Joseph Cartron termelőtől, amely alkalmas koktélokhoz, anélkül, hogy megváltoztatná az ital színét – ami valljuk be a bartenderek számára nagyon is praktikus.
A termék jelenleg nem rendelhető webshopunkban
1882-ben Joseph Cartron megalapítja a cégét Nuits-Saint-Georges-ban, amit saját magáról nevezett el. A burgundi italkereskedések beszállítójává válik, a fiatal cég az elmaradhatatlan limonádékat és szódavizeket forgalmazza, és többek között régi híres likőröket is gyárt: Prunelle (Burgundy Sloe), Maraschino, Cacao, Kummel, Burgundian Ideal és még Bisette is. Ennek a kis családi vállalkozásnak a csúcspontja azonban már a kezdetektől fogva a Crème de Cassis Double Crème feltalálása, (akkoriban „Double Crème de Cassis Cartron” néven) ami olyan, mint egy természetes tisztelgés a hitelesség és az eredetiség előtt. ennek a terméknek a Crème de Cassis bölcsőföldjén. Josephnek nem volt gyermeke, a céget testvérére, Armandra hagyta, ahonnan viszont fiára, Henrire szállt át. Henri, aki 1949-ben halt meg, egyike volt a «Confrérie des Chevaliers du Tastevin» 7 alapítójának 1934-ben, a háború alatt Nuits-Saint-George polgármestere is volt.
A lepárlómesterek Elefántcsontpartról származó kakaóbabot használnak a Cacao likőrök elkészítéséhez, amelyeket enyhén megpörkölnek és összetörnek, mielőtt átmozgatnák őket lepárlóüstjeikbe.