Mezcal Derrumbes N.2 Michoacan 0,7l
Mezcal Derrumbes N.2 Michoacan 0,7l
26 490 Ft
Egységár: 37 843 Ft / l
Átmenetileg nem elérhető

Mezcal Derrumbes N.2 Michoacan 0,7l

  • Cikkszám: 606292
26 490 Ft
Egységár: 37 843 Ft / l

A Derrumbes N2 Michoacán ikonikus Chino és Alto agavéinak, valamint egyedülálló ősi desztillációs technikájának elegáns kombinációja.

Részletes leírás és specifikáció

Átmenetileg nem elérhető

A termék jelenleg nem rendelhető webshopunkban

Cégről

A Derrumbes egy utazásra visz minket Mexikó szívébe. Mivel itt a világ biológiailag legdiverzebb eredetmegjelölése, minden mezcal-termelő a régió egyedi bélyegét mutathatja meg italában. Változatosságot kínálnak, amit helyi különleges talaj és éghajlat, valamint az agave fajok és termelési technikák gazdag választékának köszönhetnek. Ezek a tényezők határozzák meg ezt a csodálatos ősi italt!

Részletes leírás

A Chino (Cupreata) érett gyümölcsös jegyeket hoz, míg az Alto (Ineaquidens) finom lágyszárú karakterrel egészíti ki, amely az őket körülvevő fenyőerdőkre emlékeztet. A taberna vörös agyagpadlója alatt, fenyőfával bélelt gödrökben erjesztik, hogy megvédjék az alacsony hőmérséklettől, majd Michoacán saját, Fülöp-szigeteki stílusú desztillálógépeiben készül, amelyek farudakból és rézből készültek. Ez a remek érzékszervi élmény a híres mester, Guadalupe Pereztől származik Tzitzio faluból.

Teljes leírás