Michel Forgeron G.C. VS 0,7l
Michel Forgeron G.C. VS 0,7l
14 290 Ft
Egységár: 20 414 Ft / l

Michel Forgeron G.C. VS 0,7l

  • Cikkszám: 602141
Átvehető
Szállítható
Elérhető készlet: 1 db
14 290 Ft
Egységár: 20 414 Ft / l

Mint minden konyak, a VS Cognac - Michel Forgeron - Grande Fine Champagne is a Grande Champagne régióból származik, amely a Cognac gyártási terület legrangosabb területe. Ez a VS Cognac Michel Forgeron pincéiben francia tölgyfahordókban 3-7 évig érlelt konyakok keveréke, 40 -es alkoholfokra beállítva. A VS Cognac - Michel Forgeron friss, egy nagyon könnyen fogyasztható aperitifként, jégen vagy koktélokban, akár a klasszikus Cognac-tonikban, amelyben finoman felfedi minden aromáját.

Részletes leírás és specifikáció
Ingyenes szállítás Budapestre 15.000 Ft , vidékre 20.000 Ft kosárérték felett!

Cégről

A régió egyik fiatalabb márkája, az első Michel Forgeron Cognac 1977-ben jelent meg. A ház különlegessége a kategóriára jellemző, magas ABV-vel palackozott, egyszeres évjáratú kiadványok. A Forgeron család továbbra is saját maga kezeli a birtokot, Michel hitvallása szerint: „dolgozz keményen, termelj jobban”.

Részletes leírás

Szemrevételezés: Ez a VS Cognac világos borostyán színű, arany reflexekkel. Lenyűgöző tisztaságú és ragyogású. Illat: A konyak aromás ereje már az első illatolás után érezhető, majd ezt vanília és csonthéjas gyümölcs aromák követik: nektarin, őszibarack. Robban az orrban. Korty: Nagyon élénk és kitartó lecsengésű VS Cognac.

Teljes leírás