Never Never Juniper Freak 0,5l
Never Never Juniper Freak 0,5l
17 090 Ft
Egységár: 34 180 Ft / l

Never Never Juniper Freak 0,5l

  • Cikkszám: 607828
Átvehető
Szállítható
Elérhető készlet: 3 db
17 090 Ft
Egységár: 34 180 Ft / l

A Juniper Freak Gin koncentrálja a boróka karakterét és felhasználja ahhoz, hogy gazdagabb, merészebb Navy Gint hozzon létre. Ausztrália egyetlen évjáratos ginje, amely az éves boróka betakarítást ünnepli.

Részletes leírás és specifikáció
Ingyenes szállítás Budapestre 15.000 Ft , vidékre 20.000 Ft kosárérték felett!

Cégről

A Never Never Distilling Co. három olyan ember története, akiknek közös szenvedélyük van az ízek iránt, és nagy ambíciójuk van Ausztrália legizgalmasabb és leginnovatívabb ginmárkájának létrehozására. Három út, amelyek összefonódnak Dél-Ausztráliában. A Never Never az alapítók, George, Sean és Tim útjainak kereszteződésével kezdődött. Mindhárman más-más szakterületükön építettek karriert, George és Tim a pénzügyek területén Sydneyben, illetve Londonban. Miközben Sean a Diageo Reserve portfóliójának márkanagyköveteként dolgozott. Mindhárman kapcsolatban álltak Adelaide-dal, és innen indult a közös utazás.

Részletes leírás

Mivel ez egy évjáratos gin, minden kiadás finom eltéréseket mutat az ízjegyekben és a jellegben évről évre. A évjárat fontos, mert kiemeli, hogy a frissesség vezérli a boróka karaktert, amelyet meg akarunk őrizni a Juniper Freak Gin-ben. A hivatalos Navy erősségű, 58%-os palackozásnak köszönhetően ez a gin hosszú, összetett és intenzív. 

A Juniper Freak egy igazi merész gin, fenyővel és földi angyalgyökérrel, ami miatt annyira szeretjük a gin-tonikban. Egyszerű és túláradó ízzel. 

Fekete öves gin fogyasztóknak grapefruittal és rozmaringgal, valamint Fentimans Indian tonikkal ajánljuk. 

Teljes leírás