Never Never Oyster Shell Gin 0,5l
Never Never Oyster Shell Gin 0,5l
17 890 Ft
Egységár: 35 780 Ft / l

Never Never Oyster Shell Gin 0,5l

  • Cikkszám: 607830
Átvehető
Szállítható
Elérhető készlet: 4 db
17 890 Ft
Egységár: 35 780 Ft / l

Bemutatjuk az Oyster Shell Ginünket! A Melbourne-ben található Society étteremmel együttműködve fejlesztettük ki, ez egy egyedülálló ízélmény, amely kifejezi az ausztrál partvidék hangulatát.

 

Részletes leírás és specifikáció
Ingyenes szállítás Budapestre 15.000 Ft , vidékre 20.000 Ft kosárérték felett!

Cégről

A Never Never Distilling Co. három olyan ember története, akiknek közös szenvedélyük van az ízek iránt, és nagy ambíciójuk van Ausztrália legizgalmasabb és leginnovatívabb ginmárkájának létrehozására. Három út, amelyek összefonódnak Dél-Ausztráliában. A Never Never az alapítók, George, Sean és Tim útjainak kereszteződésével kezdődött. Mindhárman más-más szakterületükön építettek karriert, George és Tim a pénzügyek területén Sydneyben, illetve Londonban. Miközben Sean a Diageo Reserve portfóliójának márkanagyköveteként dolgozott. Mindhárman kapcsolatban álltak Adelaide-dal, és innen indult a közös utazás.

Részletes leírás

Kangaroo Island-osztriga héjat, viaszcserjét, tasmaniai wakamét, parti százszorszépet, sóvirágot és mentát használtunk fel, hogy egyedi kifejezést adjunk az ausztrál partvidéknek, és modern tengeri ételekkel párosítsuk. 

Azoknak, akik a gin-tonicot szeretik, javasoljuk a Fever Tree Mediterrán tonikkal és lime levél díszítéssel történő fogyasztását, amellyel kiváló ízélményt élvezhetnek.

Teljes leírás