Részletes leírás
A klasszikus Amaro Ramazzotti szervírozása a következő: Tegyen 4-5 jégkockát egy pohárba, majd töltsön rá 40 ml Amaro Ramazzottit. Egy szelet uborkával és gyömbérrel díszíthetjük.
A vidéki kiszállítás átmenetileg szünetel! A Budapest és környékére rendelt csomagokat ideiglenesen átvételkor bankkártyával tudják fizetni! Megértésüket köszönjük.
Az Amaro Ramazzotti több mint 200 éve titkos, ősi recept szerint 33 gyógynövény, fűszer, virág és gyümölcs tökéletes keverékének eredménye, a világ minden tájáról, intenzív és kiegyensúlyozott ízzel, hogy akár magában is élvezhető legyen.
A termék jelenleg nem rendelhető webshopunkban
A 19. század elején, jóval Olaszország egyesítése előtt, a sajátos olasz helyzet, amelyet a népfelkelések és a politikai instabilitás vezérel, megnehezítette a fűszerek készítését Milánóban. A kontextus ellenére, szenvedélyének és személyes kezdeményezésének köszönhetően egy fiatal vállalkozó és törekvő gyógynövényszakértő valami egyedit alkotott egy kis laboratóriumban. 1815 volt, amikor Ausano Ramazzotti számos kísérletet végzett a világ minden tájáról származó összetevők, például olasz édes narancshéj, tárnics, rebarbara, kurkuma és rozmaring keverésével. A nap bármely szakában fogyasztható ízesített ital létrehozására törekedve Ausano megalkotta az Amaro Ramazzottit, amely 33 fűszer, gyógynövény, virág és gyümölcs harmonikus keveréke. A receptet továbbra is titokban tartják és generációról generációra száll.
A klasszikus Amaro Ramazzotti szervírozása a következő: Tegyen 4-5 jégkockát egy pohárba, majd töltsön rá 40 ml Amaro Ramazzottit. Egy szelet uborkával és gyömbérrel díszíthetjük.