Ramazotti Amaro 0,7l
Ramazotti Amaro 0,7l
6 290 Ft
Egységár: 8 986 Ft / l

Ramazotti Amaro 0,7l

  • Cikkszám: 600392
Átvehető
Szállítható
Elérhető készlet: 3 db
6 290 Ft
Egységár: 8 986 Ft / l

Az Amaro Ramazzotti több mint 200 éve titkos, ősi recept szerint 33 gyógynövény, fűszer, virág és gyümölcs tökéletes keverékének eredménye, a világ minden tájáról, intenzív és kiegyensúlyozott ízzel, hogy akár magában is élvezhető legyen.

Részletes leírás és specifikáció
Ingyenes szállítás Budapestre 15.000 Ft , vidékre 20.000 Ft kosárérték felett!

Cégről

A 19. század elején, jóval Olaszország egyesítése előtt, a sajátos olasz helyzet, amelyet a népfelkelések és a politikai instabilitás vezérel, megnehezítette a fűszerek készítését Milánóban. A kontextus ellenére, szenvedélyének és személyes kezdeményezésének köszönhetően egy fiatal vállalkozó és törekvő gyógynövényszakértő valami egyedit alkotott egy kis laboratóriumban. 1815 volt, amikor Ausano Ramazzotti számos kísérletet végzett a világ minden tájáról származó összetevők, például olasz édes narancshéj, tárnics, rebarbara, kurkuma és rozmaring keverésével. A nap bármely szakában fogyasztható ízesített ital létrehozására törekedve Ausano megalkotta az Amaro Ramazzottit, amely 33 fűszer, gyógynövény, virág és gyümölcs harmonikus keveréke. A receptet továbbra is titokban tartják és generációról generációra száll.

Részletes leírás

A klasszikus Amaro Ramazzotti szervírozása a következő: Tegyen 4-5 jégkockát egy pohárba, majd töltsön rá 40 ml Amaro Ramazzottit. Egy szelet uborkával és gyömbérrel díszíthetjük.

Teljes leírás