Rochelt Williamsbirne 2013 0,35l
Rochelt Williamsbirne 0,35l
73 490 Ft
Egységár: 209 971 Ft / l
Átmenetileg nem elérhető

Rochelt Williamsbirne 0,35l

  • Cikkszám: 605493
73 490 Ft
Egységár: 209 971 Ft / l

A Vilmoskörte Nyugat-Stájerország (Ausztria) napos vidékeiről származik, ahol ideális éghajlati viszonyok uralkodnak. Teljesen érett héja világoszöldtől citromsárgáig változik, a nap felé eső oldalán vöröses folttal. A betakarítási időszakban minden körtét rendszeresen ellenőriznek a fán. Csak a csúcsérettség elérése után kapja azt az édes ízt, amelyre a finom körtepálinka készítéséhez szükségük van. Ennek elérése érdekében termelőjük akár 15-ször is betakarít egy szüret alatt.

Részletes leírás és specifikáció

Átmenetileg nem elérhető

A termék jelenleg nem rendelhető webshopunkban

Cégről

Ami az 1970-es években Günter Rochelt garázsában vízióként indult, ma egy lepárlóüzem, amelyet a Rochelt család második generációja vezet, ugyanazzal az ambiciózus céllal, mint az első napon: a legjobb tiroli gyümölcspálinkát készíteni. A Rocheltnél a legfontosabb a gyümölcspálinka lepárlásának tiroli hagyománya, és így a legkiválóbb termékeket készítik rajongóiknak. A gyümölcs kiválasztásától kezdve a cefre lepárlásáig és az egyes palackok dekoratív dugójával való megtöltéséig hisznek a kompromisszumok nélküli minőségben.

Részletes leírás

Friss gyümölcsízének megőrzése érdekében a körtéket a betakarításkor azonnal pépesítik. Ezt a cefrét azután a fritzensi lepárlóüzembe szállítják, ahol óvatosan lepárolják, és érlelik. Az elkészült gyümölcspálinka a kitűnő körte lédús ízeivel tele van – erős és intenzív, ugyanakkor sima és lágy.

Teljes leírás