Rutte Barrel Aged Genever Gin 0,7l
Rutte Barrel Aged Genever Gin 0,7l
14 790 Ft
Átmenetileg nem elérhető

Rutte Barrel Aged Genever Gin 0,7l

  • Cikkszám: 605962
14 790 Ft

A Rutte lepárlómestere a különféle hordótípusokat kombinálta az 5 éves malátaborok aromájával, így egy kellemes házasítást hozott létre, amely harmonikusan kiegyensúlyozza a nem kevesebb, mint 8 botanikai összetevőből készült párlatot.

Részletes leírás és specifikáció

Átmenetileg nem elérhető

A termék jelenleg nem rendelhető webshopunkban

Cégről

A Rutte hosszú múltra tekint vissza; a receptek nemzedékről nemzedékre öröklődnek. Míg a múlt században az ipar olcsóbb módszereket és anyagokat keresett, ez az „újítás” teljesen kimaradt a Rutte családban. És ez jó dolog, mert ez azt jelenti, hogy megőrizték a régi recepteket és a kézművességet. Annak ellenére, hogy a szeszfőzde az 1990-es évek óta nem a Rutte család kezében összpontosul, a hagyományt életben tartják, és a cég ugyanazt az egyedi lepárlási folyamatot követi, mint Simon a maga idejében. Simon Rutte 1830 körül telepedett le Dordrechtben, majd 1872-ben beköltözött a Vriesestraat épületébe, ahol sok generációval később a szeszfőzde és az üzlet még mindig megmaradt.

Részletes leírás

100% malátabor genever; telt, összetett, egy csipetnyi édesség és sherry. Növényi anyagok: boróka, angyalgyökér, orris gyökér, narancsvirág. Íz: fa, édesgyökér, virágos, egy kis sherry, maláta. Az a genever, amelyet a whisky szerelmesei is értékelni fognak.

Teljes leírás