Product description
Both the plant ingredients and the water used, the manufacturer emphasizes that New Zealand is much cleaner and closer to nature than other parts of the world, and this can be felt in the gin as well.
Tájékoztatjuk kedves vásárlóinkat, hogy a 2026.06.13-i és 2026.08.10-i minőség megőrzési idővel rendelkező Green Cuisine mustárpor 40g, termékünk földimogyorót tartalmazhat. A termékeket blokk nélkül, bármelyik boltunkba visszahozhatják, melyek árát visszatérítjük. A visszahívás csak a fenti szavatossági időt érinti.
Kedves Vásárlóink! Felhívjuk figyelmüket, hogy online rendelés leadása esetén, továbbra sem lehetséges a készpénzes fizetés. Utánvétes fizetés esetén kizárólag bankkártyával tudnak fizetni kollégáinknál. Megértésüket köszönjük!
A unique New Zealand gin containing 12 botanicals including: orange peel, lemon, juniper berries, coriander and nutmeg.
Liquor producer Scapegrace is spending more than $25 million to build a whisky distillery in Central Otago, set to be the largest in the country. Scapegrace founder Daniel Mclaughlin said the 36-hectare whisky distillery and bottling plant was the next logical step for a company with the mission to create world-famous spirits in New Zealand. Mclaughlin started Scapegrace in 2014 alongside his brother-in-law Mark Neal and friend Richard Bourke. What started as a mission to create an excellent Kiwi-made gin quickly expanded to include vodka, whisky, and now a distillery on the shores of Otago’s Lake Dunstan.
Both the plant ingredients and the water used, the manufacturer emphasizes that New Zealand is much cleaner and closer to nature than other parts of the world, and this can be felt in the gin as well.