Schmelz Grüner Veltliner 24 Selection 2017 0,75l
Schmelz Grüner Veltliner Selection 2017 0,75l
9 690 Ft
Egységár: 9 690 Ft / kg
Átmenetileg nem elérhető

Schmelz Grüner Veltliner Selection 2017 0,75l

  • Cikkszám: 100038
9 690 Ft
Egységár: 9 690 Ft / kg

100%-ban kézzel szüretelt szőlő Wachau meredek lejtőiről, mely aztán osztrák precizitás szerint lett borrá. Dűlőszelektált Zöldveltelini Pichl Point területről, amely intenzív és érett Zöldveltelinik forrása.

Részletes leírás és specifikáció

Átmenetileg nem elérhető

A termék jelenleg nem rendelhető webshopunkban

Cégről

A családi pincészet Joching községben található, az alsó-ausztriai Wachau borvidéken. Johann és Monika Schmelz vezeti, akiket két fiuk, Florian és Thomas támogat. A szőlőültetvények tíz hektáron terülnek el a Buschenberg, a Dürnsteiner Freiheit, a Höhereck, a Pichl Point, a Stein am Rain és a Steinriegl szőlőültetvényekben. A szőlőültetvények a Duna mentén hat kilométeren át húzódnak Wösendorf és Unterloiben községek között. A Grüner Veltliner (60%), Riesling (30%), Sauvignon Blanc, Gelber Muskateller és Weißburgunder fehérborfajtákat termesztik. A pincészet a Vinea Wachau Nobilis Districtus egyesület tagja.

Allergének

Szulfitokat tartalmaz

Részletes leírás

A Joching településen bellül található Pichl Point dűlő termése, mely 24 hónapig érlelődött a pincében. Illatában megjelennek az egzotikus gyümölcsök mellett lédús alma, méz, narancshéj, melyek a hosszan tartó lecsengésben is visszaköszönnek.

Teljes leírás