Product description
Spent 15 months in oak barrels. Enjoy this Cabernet Sauvignon with grilled tri-tip, braised short ribs, or pasta with wild mushrooms and prosciutto.
Tájékoztatjuk kedves vásárlóinkat, hogy a 2026.06.13-i és 2026.08.10-i minőség megőrzési idővel rendelkező Green Cuisine mustárpor 40g, termékünk földimogyorót tartalmazhat. A termékeket blokk nélkül, bármelyik boltunkba visszahozhatják, melyek árát visszatérítjük. A visszahívás csak a fenti szavatossági időt érinti.
Kedves Vásárlóink! Felhívjuk figyelmüket, hogy online rendelés leadása esetén, továbbra sem lehetséges a készpénzes fizetés. Utánvétes fizetés esetén kizárólag bankkártyával tudnak fizetni kollégáinknál. Megértésüket köszönjük!
The 2019 ARTEMIS Cabernet Sauvignon delivers expressive aromas of mocha, chocolate covered cherry, crushed raspberry, olive and thyme. Rich and flavorful, the wine is well-structured with fine grained tannins. The palate has a pleasing brambleberry note that leads to a long finish with a hint of oak spice.
Stag’s Leap Wine Cellars, notably known for being the winery that won the Cabernet Sauvignon competition in the famous 1976 Judgment of Paris, was founded in 1970, and is considered a Napa Valley first-growth estate.
Spent 15 months in oak barrels. Enjoy this Cabernet Sauvignon with grilled tri-tip, braised short ribs, or pasta with wild mushrooms and prosciutto.