Teeling Single Grain 0,7l
Teeling Single Grain 0,7l
15 790 Ft
Egységár: 22 557 Ft / l

Teeling Single Grain 0,7l

  • Cikkszám: 603406
Átvehető
Szállítható
Elérhető készlet: 4 db
15 790 Ft
Egységár: 22 557 Ft / l

Egy teljesen egyedi stílus az ír whiskyn belül, feszegeti a konvenciók határait, a régi és az új technikák közt. A Teeling Single Grain Irish Whisky 95% kukoricából és 5% malátázott árpából álló, nem szokványos cefréből készült, amelyet háromszor desztilláltak, és kizárólag kaliforniai, ex-Cabernet Sauvignon vörösboros francia tölgyfahordókban érleltek, így valóban egy egyedi ír whiskyt állítanak elő.

Részletes leírás és specifikáció
Ingyenes szállítás Budapestre 15.000 Ft , vidékre 20.000 Ft kosárérték felett!

Cégről

A történelmi Liberties szívében, a whisky történetével átitatott város hátterében található Teeling Whisky Distillery 2015-ben nyitotta meg kapuit, mint az első új lepárló Dublinban több mint 125 éve. Az egykor több mint 37 lepárlóüzemnek otthont adó Dublinban nem idegen a whiskykészítés mestersége, és büszkék arra, hogy üzemük megnyitásával visszahozták a lepárlás hagyományát Dublin belvárosának szívébe.

Részletes leírás

Illatában fűszeres és gyümölcsös aromák mutatkoznak, amelyek keverednek a mögöttes édes, cukros jegyekkel. Ízében selymesen sima a szájérzetű, fűszeres és mély bogyós jegyekkel, amelyek egyensúlyban tartják az édes felhangokat. A vörösbor tanninos hatása egyedi, rövid, száraz lecsengést hoz létre, újabb kortyokra ösztönözve.

Teljes leírás