Dodoni feta sajt kg
Dodoni feta sajt sós lében kg
12 990 Ft / kg
Egységár: 12 990 Ft / kg
Átmenetileg nem elérhető

Dodoni feta sajt sós lében kg

  • Cikkszám: 002222
1 948 Ft
Egységár: 12 990 Ft / kg

Online bankkártyás fizetés esetén a kimérős termékek árának 130%-át zároljuk, amíg nem ismerjük a pontos mennyiséget. A vásárlás végösszege mindig mérés alapon kerül levonásra.

Hagyományos módon készül, juh- és kecsketejből. Kiegyensúlyozott, sós-aromás ízvilágú. A sós lében történő tárolás által őrzi meg a friss, krémes ízeit.

Részletes leírás és specifikáció

Átmenetileg nem elérhető

A termék jelenleg nem rendelhető webshopunkban

Cégről

A görög Dodoni cég története a régmúltba nyúlik vissza. 1963-ban Görögországban régiós gyűjtőhelyeken szedték össze a tejet a helyi termelőktől pasztőrözés céljából. Ilyen gyűjtőhely volt akkoriban a Dodoni is: mezőgazdasági szövetkezetként 6 gyűjtőhelyet fogtak össze Epirus régióban. Napjainkban a Dodoni Görögország vezető feta gyártója és értékesítője. Széles választékukban közel 80-féle juh-, kecske- és tehén tejtermék szerepel, köztük a világhírű feta, joghurt, sajt, vaj és még sok más a friss készítmény.

Összetevők

pasztőrözött juh- és kecsketej, só, starter kultúra, oltó

Allergének

juh- és kecsketej

Részletes leírás

Hagyományos, hordóban érlelt, sós lében tárolt sajt, melyet sok helyen közvetlenül a hordóból árusítanak. Sokféleképpen felhasználható sajt, salátákhoz vagy más friss ételhez az igazi.

Teljes leírás